Kensington in London

Photographer: Mon amour


KENSINGTON IN LONDON. Johan and I were so spoiled with the weather while we were in London, the sun was out and shining everday. Nothing that you are used to in the city known for its grey clouds and spontaneous rain falls! I loved it every single minute though and I even put on a pair of suede shoes..! Risky business you might say but I felt that I was on the safe side of the clouds so I went for it. I also wore my new top from Anthropologie that I bought in New York, I love its cuteness! I combined it with my fluffy skirt from Zetterberg and I felt like a summer cupcake! Talking about desserts, what is a trip to London without a couple of delightful high tea sessions? When we took these pictures we were on our way to one of the best high teas in London. I will tell you all about that experience in the coming article!

KENSINGTON IN LONDON.  Jag och Johan blev ruskigt bortskämda med vädret i London, det var strålande sol och blåa himlar varje dag. Inget man möts av allt för ofta i en stad som är känd för sina gråa moln och sporadiska skyfall! Jag njöt av det till fullo och satte till och med på mig mockaskor..! Det är verkligen en risk i denna stad men jag kände att jag var på den trygga sidan av molnen. Jag hade på mig mina nya somriga topp som jag köpte på Anthropologie i New York och jag älskar den, så extremt söt! Jag kombinerade den med min fluffiga tyllkjol från Zetterberg och kände mig som en somrig cupcake. På tal om bakverk så vad är en resa till London utan minst några otroliga high teas inbokade? När vi tog de här bilderna så var vi påväg till ett av Londons bästa high teas. Kvalitén är utsökt och det är även otroligt prisvärt. Allt om detta i den kommande artikeln!

CÉLINE Audrey sunglasses

ANTHROPOLOGIE Top (New!)

OMEGA Ladymatic

RADÀ Bracelet

BY MALINA Leather jacket

ZETTERBERG Skirt

VALENTINO Bag

SCHO SHOES Slippers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.