Interior design: Details

 

INTERIOR DESIGN: DETAILS. Finally it’s time to launch a new category on the blog that I have been longing for, the new category is ‘Interior design‘. In this category I will share features from our apartment and how I decorate it, something I am really looking forward to share with you all as interior design is a huge passion of mine. It has been a little over 2 months since the move to Östermalm and the apartment is slowly coming together.

When it comes to interior design I love to always have fresh flowers in the apartment, right now I love colorful tulips more than anything. They give such joy and color to the apartment. I have started to surf the web for inspiring websites for interior design and I have fallen in love with the selection of Confident Living. I found these chic pieces on their site! Do let me know what you would like to see more of in this category!

 

INTERIOR DESIGN: DETAILS. Äntligen kan jag meddela den nya kategorin på bloggen vid namn ‘Interior design‘. Här kommer jag dela med mig av bilder från vår lägenhet och hur den utvecklas med er. Det har gått lite över 2 månader sedan flytten gick till Östermalm och sakta men säkert så har det börjat hända saker och det ska bli så roligt att visa större reportage med er här på bloggen. Inredning är något jag älskar och nu fram emot våren så kommer bloggen fyllas med massa härlig inredning och tips.

När det kommer till inredning så älskar jag att alltid ha färska blommor i lägenheten, just nu älskar jag färggranna tulpaner mer än någon annan blomma. Dom tillför så mycket glädje och färg till vardagsrummet! Jag har börjar kolla runt på olika hemsidor för inredning och jag älskar utbudet hos Condifent Living. Jag hittade bland annat dessa godbitar här nedan där. Berätta gärna vad ni vill se mer utav i denna kategori!

 

SKULTUNA Lunar light (New!)

SKULTUNA Tulip candlesticks (New!)

PINEAPPLE Decoration bowl (New!)

18 thoughts on “Interior design: Details

 1. Christin says:

  Jättefina dekorationer!

  Som förslag – inredning med både lyx- och budgetalternativ (ex en soffa för 50 000 och en liknande från Ikea för 5000), “temafärger”, vackra saker i vitt, blått, metaller som ovan etc. Trender, precis som med dina snygga kläder

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Tack fina du för din kommentar och feedback! Det ska jag verkligen hålla i åtanke för kommande reportage och tips! Ska bli roligt att sätta igång! Kram!

   Reply
 2. ISA says:

  ska bli jättekul med denna kategori, du ser ut att ha mycket bra smak 😉

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Tack finaste du! Kul att du ser fram emot reportaget! Ska bli kul att sätta igång med denna kategori! Ni har massa kul att se fram emot denna vår! Kram!

   Reply
 3. Hanna says:

  åoåo så trevligt inslag ! älskar den guldiga ananasen.

  Reply
 4. Hanna says:

  och i denna kategorin skulle jag vilja se kanske tips om ett vackert matsalsbord och hur man har det snyggt dekorerat. Mitt känns så stiff :D.

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Tack för din kommentar! Absolut, det är något jag ska hålla i åtanke! Kram!

   Reply
 5. Robin says:

  Hej!

  Har du ett samarbete med Confident Living? Har aldrig hört talas om dem förut?

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Jag upptäckte också dom för första gången för några veckor sedan, älskar deras utbud!

   Reply
    1. AFashionistasGuide says:

     Om jag har ett samarbete med ett företag så skriver jag det.

     Reply
 6. Marianne says:

  Kære Malin

  Hvor er det en spændende kategori – og din indretning er rigtig elegant. Indretter du også med ting købt på jeres rejser eller holder du dig mest til nordisk design? Du har ret – friske blomster er et ‘must’ i enhvert hjem og jeg glæder mig til at se flere billeder fra jeres lejlighed. Kram fra Marianne, København

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Hej Marianne! Tack för din fina kommentar! Jag kommer absolut börja köpa med mig inredning under mina resor, men som det ser ut nu så är det mest nordisk design i lägenheten vilket jag också gillar. Men kontraster är mitt ledord så jag vill absolut blanda olika stilar! Det ska bli kul att dela med mig mer av lägenheten med er och hur den utvecklar sig! Kram!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.