Grunge glam with M Missoni

Photographer: Mon amour


THE PERFECT TWEED. If you follow my blog on a daily basis you can’t miss my passion for tweeds and I am always in the search for the next divine tweed to wear! I have now styled this look with one of my favourite designers M Missoni , wearing a blazer from their new fall collection I was in tweed heaven. Their new fall collection is the perfect combination of fashionable grunge and the color combinations is just my cup of tea.

I wanted to enhance the gorgeous red color in the tweed so I wore a dress from Issa that makes the blazer pop. I have been working as an ambassador for Lulu Frost the last couple of years, a great honor! I love their collections and my favourite pieces is my drift necklace that I thought was the perfect match to this look. I love trying new things with fashion and I think this look has just the right amount of grunge glam in it.


THE PERFECT TWEED. Ni som följer min blogg på en daglig basis känner till min otroliga passion för tweeds. Jag letar ständigt efter den nya än mer divine tweeden än den förra. Det är verkligen det optimala plagget! En annan stor given passion hos mig är den för Italienska designers, jag älskar att de delar samma kärlek som mig till färg och mönster. Något världen behöver mer av! Här har jag stylat en look med en gudomlig blazer från M Missoni! De har skapat den perfekta kombinationen av grunge glam med grymma färgkombinationer.

Jag ville lyfta fram den underbara röda färgen i tweeden och valde att bära min röda klänning från Issa som lyfter fram den alldeles perfekt. Jag har jobbat som ambassadör för Lulu Frost under flera år nu, en stor glädje då det är mitt favoritmärke när det kommer till vackra statement smycken. Jag valde mitt drift-halsband till denna look som ger looken rätt edge. Jag älskar att leka med mode, tycker det är den viktigaste biten och denna look tycker jag är alldeles lagom grunge glam.


PRADA Sunglasses

LULU FROST Drift necklace

ISSA Dress

M MISSONI Tweed jacket (New!)

PROENZA SCHOULER Bag

ALEXANDER BIRMAN Suede heels


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.