Five Seas Hotel in Cannes

FIVE SEAS HOTEL IN CANNES. I was so inspired by the hotel that we lived at in Cannes, boutique hotels are always thinking outside the box and invent new creative concepts. I really enjoyed every choice of fabric, furniture and art at this hotel. The inspiration behind the hotel are the five big seas and cultures from all over the world that come together mixed in terms of art, furniture and textures which was so inspiring. I loved our room with closets looking like big suitcases, such a creative way of presenting it. As Johan and I are moving in together this fall I find it even more fun with interior design. I would like a home like this as well where you mix cultures, styles, fabrics and colors. Creating something new and a home you become inspired by!

FIVE SEAS HOTEL IN CANNES. Jag blev så inspirerad av hotellet vi bodde på i Cannes, boutique hotell kommer alltid med nya kreativa koncept och är alltid väldigt nytänkande då de verkligen måste sticka ut från mängden för att dra till sig gästerna från redan etablerade lyxhotell. Bakgrunden till hotellet är  de stora världshaven, en plats där olika kulturer möts och där resan står i fokus. Jag gillade verkligen sättet de jobbat med olika konstnärer från olika delar av världen i form av konst, material och inredning. Kulturer från hela världen har satt sin prägel på olika sätt i hotellet. Jag gillade verkligen garderoberna i vårt rum, de såg ut som stora resväskor, det var något nytt som jag verkligen kommer minnas. Jag och Johan flyttar ju ihop denna höst och jag tycker det är extra kul med inredning just nu då jag själv hela tiden plockar på mig inspiration från de platser jag besöker för att sedan kunna skapa ett drömhem, det kommer ju ta några år men det är alltid viktigt att ha en stark vision i hur man vill ha det och jag vill verkligen ha ett hem där olika kulturer möts, vackra material och färger är i fokus, ett hem man finner inspiration i, det är viktigt för mig!
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.