First day of school

Photographer: Carin Olsson

This is my first look that I wore to school, really comfy but still chic! Helmut really does some great basic pieces! I am a size 25 in the Helmut jeans. It is a bit tricky when you are tall (177 cm) and you are a size 25, automatically they think you are much shorter and the jeans become way too short, the story of my life. I also wore my new Iro blazer for the first time and what a smash hit, it is amazing, this is my first, but absolutely not last Iro blazer.

Det här är min första look jag körde första dagen i skolan! Super sköna kläder men samtidigt chict, perfekta kombinationen! Hade på mig mina nya plagg från Helmut och det är verkligen ett perfekt märke om man letar efter sköna basic plagg! Jag har dock gett upp att hitta byxor i min längd, är en storlek 25 och är 177 cm vilket resulterar i att alla mina jeans är för korta! Invigde även min nya blazer från Iro, dom är verkligen helt otroliga!

Under andra dagen i skolan (Igår) så gjorde vi analyser på vad definitionen utav marknadsföring är, vinsterna samt riskerna. Man kan tro att det är otroligt lätt men när man väl börjar tänka på det, då sätter tankarna igång och flyger iväg, tror vi analyserade och diskuterade detta i 1,5 timmar! Vi delades även in i grupper och skulle på 10 minuter rita upp en mall på den perfekta marknadsavdelningen på ett företag, hur vi ville att den skulle vara uppbygd från grunden till toppen för att optimera vinsten i företaget. Då gällde det verkligen att fokusera! Det jag älskar med Berghs är att vi analyserar och diskuterar allt, man sitter inte och lyssnar på en föreläsning och antecknar utan man får sätta igång och gnugga sina egna geniknölar från första minuten till den sista! Vet inte hur det fungerar för er men för mig så lär jag mig som allra mest då!

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.