First day in Åre

I don’t know what it is with Åre. But I just love it so much! I have had an amazing first day. I started with a big breakfast at Åre Granen, loaded up with as much energy as possible! Then I went and fetched my ski equipment at Skistar to then meet up with Dennis and Mickis in the slopes. We met up with some other friends at Fjällgården for some epic after ski! Had the best time there ever, laughed so hard and had a blast with my friends! Now it is time for dinner at Supper, then we are headed out to Dippan. It’s going to be a great night!

Jag vet inte vad det är med Åre som gör mig så otroligt kär i denna lilla by. Jag älskar verkligen allt med den. Jag har haft en underbar första dag här i Åre. Följ mig på instagram för kontinuerlig uppdatering. Blir lite svårt när man är ute i backen hela dagen. Började med en underbar frukost här på Åre Granen för att sedan hämta upp med skidutrustning på Skistar. Blev riktigt bra åkning idag, efter några timmars åkning körde vi afterski på Fjällgården och jag tror aldrig jag har haft det så roligt där som idag. Skrattade så jag storknade! Underbart! Nu ska vi iväg på middag på Supper sen blir det Dippan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.