Dinner at Fiskebar in Geneva

13 March, 2018

I started the evening with the ceviche!

DINNER AT FISKEBAR IN GENEVA. During our last evening in Geneva we had a dinner booked at Fiskebar, a restaurant with a Nordic touch to it located at The Ritz Carlton, run by executive chef Alessio Corda. The interior design and the ambiance was truly on point, I loved the environment that they had created for this place. As the hotel is located by the water you can see the lake from the restaurant which was a lovely feature. The dinner started off with a little mini lobster roll which absolutely melted in our mouths, it was so good. As for started I had their ceviche and as for main course I had their arctic char which was my personal highlight during the dinner, it was perfectly cooked and the flavours were on point! Johan had their scallops for starter and their blue lobster for main course and he was just as happy with his choices as I were with mine. As dessert I had their carrot dessert which focused 100% on carrots, different shapes and textures of carrots, the carrot ice cream that they served with the carrot was my personal favourite, so smooth and rich in flavour. I love when a restaurant brings you to trying something completely different that you have never tried before!

After we were done with the dinner we sat down in the bar to enjoy a cocktail before it was time to head up to the room to get some sleep before it’s time to head to the alps! I can highly recommend you to book a table for lunch or dinner at Fiskebar if you come to Geneva, it’s such a lovely restaurant with wonderful food, lovely staff and a great ambiance!

DINNER AT FISKEBAR IN GENEVA. Under vår sista kväll i Geneve så bokade vi in oss för en middag på Fiskebar, restaurangen som kocken Alessio Corda har inne på The Ritz Carlton. Som ni hör på namnet så är maten de serverar av det Nordiska slaget med fokus på fisk och grönt. Även inredningen är Skandinavisk rakt igenom, de har verkligen lyckats skapa en härlig ambiance. Middagen började med att de serverade en liten mini lobster roll som fullkomligt smälte i munnen, helt ljuvligt god! Till förrätt så tog jag deras ceviche och till huvudrätt så tog jag deras arctic char, maten här på Fiskebar är helt underbar och jag kan varmt rekommendera er att boka in er för en lunch eller middag här om ni befinner er i Geneve. Till efterrätt så beställde jag in deras morotsefterrätt, jag har testat efterrätter tidigare där grönsaker varit involverade men det var extra kul att testa en efterrätt där 100% fokus låg på morötter i olika konsistenser och former, morotsglassen som de serverade till var helt magisk. Johan tog deras pilgrimsmusslor med beluga caviar till förrätt och deras blåa hummer till huvudrätt och han var lika nöjd med sina rätter som jag var med mina.

Efter vi var klara med middagen så satte vi oss i hotellets bar och tog en cocktail innan det var dags att gå upp på rummet för att sova! Vill ni se mer från denna middag så kan ni kika på vloggen som jag skapade från vår vistelse i Geneve samt alperna, HÄR kan ni se den.

 

Location: Quai du Mont-Blanc 11, 1211 Genève

 
26 comments

Related posts

26 Comments

 • Reply Amanda 13 March, 2018 at 22:34

  Min moster jobbar på pravdelningen till ett av de hotell du spammat sönder för att få gratis nätter mot att du hyllar dem. Tillslut för att typ bli av med dig gick de med på att ge dig en lunch. Som du faktiskt sen skrev om på bloggen. Men såg aldrig att du reklanmarkerade det inlägget?

  • Reply AFashionistasGuide 13 March, 2018 at 23:33

   “Min moster jobbar på pravdelningen till ett av de hotell du spammat sönder för att få gratis nätter mot att du hyllar dem. Tillslut för att typ bli av med dig gick de med på att ge dig en lunch.”

   Hahaha, det är sällan en kommentar får mig att skratta men din kommentar var faktiskt riktigt rolig!

  • Reply Elin 15 March, 2018 at 12:02

   Den svenska avundsjukan gör sig väldigt påtaglig i din kommentar. Istället för att sitta och kommentera bittert gällande någon annans jobb. Jobba själv mot dina mål så du kan jobba med det du älskar!

   Tack för en underbar blogg Malin, blir alltid lika inspirerad av dina inlägg! 🙂

  • Reply Ann-Sofie 25 March, 2018 at 22:45

   Om det är så tycker jag att du ska anmäla det. Det finns regler att följa och det ska märkas ut att det är reklam..

   • Reply AFashionistasGuide 26 March, 2018 at 11:29

    Hej Ann Sofie. Det är inte reklam.

    • Reply Ann-Sofie 26 March, 2018 at 13:01

     Bra! För det är trist att folk hittar på. Då borde de ju gjort något åt det.

 • Reply Clara 14 March, 2018 at 09:37

  Wow, det ser helt fantastiskt gott ut! 🙂

  • Reply AFashionistasGuide 14 March, 2018 at 11:15

   Det var verkligen helt underbar mat! Rekommenderas varmt om du befinner dig i Geneva! Kram!

 • Reply Linnea 14 March, 2018 at 12:22

  Älskar dina matreportage, hittar alltid nya tips för kommande resor! Tack för en inspirerande blogg!

  • Reply AFashionistasGuide 14 March, 2018 at 13:28

   Tack fina du! Det glädjer mig att höra att du uppskattar tipsen. Det är bara att säga till om du vill ha mer specifika tips för en destination! Kram!

 • Reply "Stina" 14 March, 2018 at 18:23

  Vad är det som var så roligt med den kommentaren?

  • Reply AFashionistasGuide 14 March, 2018 at 22:24

   Det som blev väldigt roligt med “Amandas” kommentar var hennes försökt till att använda olika härskartekniker för att försöka “sätta dit” mig när det i själva verket blir väldigt genomskinligt att hon bara har kokat ihop en massa osanningar.

 • Reply Heather 14 March, 2018 at 19:48

  A love the place around Lake Geneva

  • Reply AFashionistasGuide 14 March, 2018 at 22:27

   It’s so pretty! 🙂 xo

 • Reply "Stina" 15 March, 2018 at 20:44

  Tycker “Elin”, “Clara”, “Linnea” och “Heather”s påhittade kommentarer var roligare 🙂

  • Reply AFashionistasGuide 15 March, 2018 at 21:07

   Hej “Stina”! Det är så lätt och bekvämt att sitta bakom din anonyma skärm och bara basonera ut att ALLT ÄR FAKE! Källor på det? BECAUSE I SAID SO.

   Det är lite Trump style att sitta och vräka ur dig sådana “sanningar” utan någon som helst fakta.

   • Reply Sara 25 March, 2018 at 12:26

    Fast jag har den typen av mail som “Stina” beskriver. Jobbar på ett hotell du spammar sönder för att få komma och bo gratis, äta gratis, bli uppgraderad utan kostnad. Så det är inget hittepå det hon skriver. Jag har flertalet av dessa mail. Så att allt är fake stämmer inte. Jag kan visa upp kvitton på att det stämmer att det är så du går till väga.

    • Reply Sofia 26 March, 2018 at 09:27

     Vem är “beatricemakeupartist” som skriver kommentarer under samma namn?

    • Reply AFashionistasGuide 26 March, 2018 at 11:08

     Hej Sara! Please do tell me, vilket hotell jobbar du på?

     • Sara 26 March, 2018 at 16:23

      Tror du på riktigt att jag skulle berätta det för dig??!! Så att du kan höra av dig till dem eller?! Jag är inte lika tappad som du. Men tro mig jag har kvitton på denna typ av mail. Så du kan fortsätta vara spydig åt Stina, Sofia och alla andra.

   • Reply Issa 25 March, 2018 at 14:10

    Hahaha man ser att du skriver de flesta positiva kommentarer själv, skrivna på samma sätt som du skriver och med flera utropstecken osv. Du försöker låtsas att du inte bryr dig, men jag vet att kritiken du får svider för att det är sanningen ? Du sitter inte och skrattar. Du är rädd att bli avslöjad som den wannabe du är.

    • Reply AFashionistasGuide 26 March, 2018 at 11:13

     Hej “Issa”. Vad härligt att du kan hitta lite njutning i att sitta och hitta på lögner bakom en anonym skärm på internet. Men så anonym är du iof inte i och med att det är hur lätt som helst att spåra ditt IP-nummer.

     • Issa 26 March, 2018 at 16:21

      Fast jag hade ju rätt? 🙂 finns ju bevis nu. Och jag vet att ip-nummer syns, har själv haft blogg och fått kommentarer (som jag inte skrivit själv) 😉

 • Reply Emelie 16 March, 2018 at 10:47

  Bry dig inte om kritiken Malin! De är bara avundsjuka att de inte får flyga varje dag och äta på michelinrestauranger flera gånger per dag. Kram!

  • Reply AFashionistasGuide 26 March, 2018 at 11:10

   Efter att ha bloggat i över 11 år så rinner det av en, istället för att lägga deras energi på deras egna drömmar och mål så sitter dom bakom anonyma skärmar och spyr galla.

 • Reply Ingrid 27 March, 2018 at 21:13

  Hej, jag tycker du har en väldigt intressant blogg. Kommer att följa dig och även rekommendera din blogg till andra. Stå på dig (annars gör någon annan just det – står på dig) och lycka till.

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.