Conrad Resort in the Maldives

Photographer: Mon amour


CONRAD RESORT IN THE MALDIVES. The first thing that I did after we had checked in at Conrad Resort was to change clothes in to a bikini and put on a lovely romper from Denim & Supply and of course I had to apply 35 i sunscreen factor all over to protect my skin from the intense sun. The Maldives truly is a paradise, the turquoise waters, the white sandy beaches and it’s almost 30 degrees all year around. Conrad has 2 atolls that are connected so you spend your time on the two different atolls and there is a lot of amazing restaurants and activities to get involved in if you would like. I would recommend you to live in a water villa if you decide to come to the Maldives, it’s the most amazing way to live here, like no other place in the world!

It truly is the ultimate test to come with your partner to an isolated place like this, if you get along for your stay here you will be able to take on anything in the future! Johan and I are so used to travelling together, we have been doing it for 2,5 years now so for us it’s almost the other way around, we are not used to the everyday life at home in Stockholm, what we love doing the most is just travelling the world together and exploring it together, both vagabonds at heart! In collaboration with Faby I got to choose my favourite colors from their collection and style them! For this easy beach look I wore my new nail polish from Faby in the color ‘Optical white’ that I selected which is a new favourite color, I love it when your skin becomes a bit sunkissed to work with a contrast color like white! So chic!

CONRAD RESORT IN THE MALDIVES. Det första jag gjorde efter vi checkat in på Conrad Resort var att byta om till en bikini och dra på mig en härlig romper från Denim & Supply över samt att smörja in mig med 35 i solskydd. Maldiverna är verkligen ett paradis, vattnet är kristallblått, sanden är så mjuk och det är alltid mer eller mindre 30 grader här året om. Conrad har deras resort uppdelat på 2 atoller som man rör sig mellan. När man åker till Maldiverna så är det vattenvillor som gäller, det är det jag skulle rekommendera då det finns helt otroliga vattenvillor på Maldiverna som ingen annanstans i världen.

Det är verkligen det ultimata testet på ens relation att åka till en isolerad plats som Maldiverna, klarar man av denna sortens isolering från omvärlden med ens partner så klarar man allt! Jag och Johan har rest tillsammans i 2,5 år nu så för oss är nästan vardagslivet i Stockholm mer ovanligt än att resa runt om i världen tillsammans men det gillar jag. Vi är båda vagabonder i hjärtat och gillar inte att vara på samma plats allt för länge. Att upptäcka världen är det bästa som finns! Ibland så har jag funderat vart jag och Johan ska åka på smekmånad någonstans, haha, jag vet, vi är inte ens förlovade ännu men det är kul att låta tankarna vandra iväg. Vi har ju redan varit på Mauritius, Seychellerna och Maldiverna tillsammans vilket är väldigt klassiska honeymoon resor, jag är lite sugen på att testa Bora Bora men annars så kanske vi gör något helt annat i kontrast till vad man ‘brukar’ göra på en honeymoon, kanske åker vi till Nordpolen, bor i en iglo och åker på isbjörnssafari? Det hade varit riktigt häftigt! I samarbete med Faby så har jag valt ut mina favoriter från deras kollektion som jag kommer jobba med i olika looks. I denna look så bär jag färgen ‘Optical white’ som jag blev kär i på en gång, det är så snyggt att bära vitt på naglarna när man har fått lite solkysst hy! Det blir så krispigt och fräscht!

LE SPECS Sunglasses (New!)

DENIM & SUPPLY Romper (New!)

NIALAYA Bracelet

FABY Optical white nail polish (New!)

OMEGA Ladymatic

ANCIENT GREEK SANDALS Sandals






10 thoughts on “Conrad Resort in the Maldives

 1. Studentmamman says:

  Va? Är en paradisö med allt betalt (en gissning), 30gradigt vatten och vackra stränder det ultimata testet? Det känns som jag skulle ha en underbar vecka där med vem som helst!
  Prova vinterkräksjuka när båda har som mest på jobbet, trotsåldrar och allmänt vardagskaos- det testar en relation- inte en vecka i paradiset!

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   För mig och Johan är det inga problem då vi är så vana att resa ihop, det var inte riktigt det jag menade, det jag syftade på är att när man är så extremt isolerad med sin partner i 14 dygn så lär man verkligen känna varandra på djupet, man ser alla sidor, speciellt ibörjan på en relation. Det är många relationen där de blivit så vana att alltid ha massa saker runt omkring sig i vardagslivet, sociala tillställningar, vardagsrutiner så tillslut glömmer de bort varandra i relationen och när de då kommer till en isolerad ö som denna så finns det inget att gömma sig bakom längre och relationen kommer upp till ytan. Detta är dock inget man behöver oroa sig om man har en hälsosam relation men har man det inte så kan det absolut vara en brytpunkt i en relation.

   Reply
  2. Malin says:

   Fy vilken tråkig kommentar. Förstår att du har det jobbigt, men det blir fel fokus när man trycker ner någon för att man själv mår dåligt. Hoppas allt löser sig för dig.

   Reply
   1. nina says:

    Fast jag håller med kommentaren ovan, det finns definitivt tyngre utmaningar för förhållanden än semester på en paradisö, även om stället i sig är ganska avskilt. Dessutom skrev Malin i en kommentar tidigare att det finns en massa aktiviteter på resortet och ön, så inte ligger de säkert och talar eller är totalt ensamma 24/7 i 2 veckor. Hajade själv till när jag läste Malins formulering, vardagen bjuder nog på betydligt svårare omständigheter och prövningar än en semester, som de flesta sett som otrolig, avslappnande lyx, inte en prövning på förhållandet.

    Reply
   2. Sara says:

    Fast det där var väl inte att trycka ner? Det är nog bar två väldigt olika sätt att se på livet. Om man inte har barn och lever ett så pass annorlunda liv som Malin så är nog detta en prövning i relationen. För de med mer traditionella liv är tex en resa till Maldiverna eller annan semester raka motsatsen. Min egen erfarenhet (som inte har barn men krävande karriärsjobb) är dock att livet på en resort inte tillhör de större utmaningarna i en relation.

    We’re just different.

    Reply
    1. AFashionistasGuide says:

     Hehe ojsan hoppsan, här blev det diskussion! Jag tror det har blivit ett missförstånd i det jag skrev, har man en hälsosam och bra relation så är det inga problem att åka till en isolerad ö som denna, jag och Johan älskar att vara på isolerade platser som Seychellerna eller Maldiverna men jag tror att åker man till en destination som denna med sin partner och man kanske inte har allt på topp så uppdagas det till ytan då man verkligen är själva, tillsammans 24/7 mitt ute i Indiska Oceanen. Det var det jag menade! Kram till er alla!

     Reply
 2. Thessan says:

  Hej Malin,

  Jag och min sambo funderar på att resa till Maldiverna men har noll koll på vilken ö man bör välja för där finns ju flertalet, vad rekommenderar du om man ska spendera en vecka på en paradisö?

  Tacksam för svar då vi är i planeringsfasen och ska boka de närmsta dagarna.

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Hej Thessan! Absolut, ska hjälpa till så gott jag kan, vad har ni för budget per natt? kram!

   Reply
   1. Thessan says:

    Hej, vi har inte riktigt lagt någon budget än men har förstått att det kostar en slant att resa till Maldiverna! 🙂 Tanken är att vi ska vara på resande fot i en hel månad och avsluta med en vecka på Maldiverna, vi vill bo i en beach villa men hotellen kan vi kanske googla fram själv efter att du tipsat oss om vilken av öarna du hade rekommenderat. Kram

    Reply
    1. AFashionistasGuide says:

     Hej Thessan! Det är lite klurigt då Maldiverna består av 26 atoller med över 1 192 öar varav 200 är bebodda. Det jag kan säga mer övergripande om atollerna samt de olika öarna är att öarna i söder är de mest orörda av alla atoller, om ni ska till Maldiverna under monsunperioden skulle jag inte rekommendera er att boka in er på ett hotell/resort i de Nordliga atollerna då stormarna är som mest intensiva där. I de centrala atollerna så hittar man allra flest turistöar då de ligger på ett behagligt avstånd från flygplatsen på Malé. Jag skulle nog rekommendera er att boka ett hotell/resort på en av de närliggande öarna till de centrala eller sydligare atollerna! Det är bara att höra av dig igen om du har fler frågor! Kram!

     Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.