Clarke’s in Kensington

CLARKE’S IN KENSINGTON. I’m so happy when I find a new restaurant in London that I love! I put a lot of time and effort to do research before each trip, you could say that it’s a passion I have. I am constantly looking for new restaurant and flavour experiences in each city I visit all over the world, it’s something that gives me a great joy in return and I love to share my advice with you here on the blog! I have found a new favorit in Kensington called Clarke’s with the kind of feeling that I love when it comes to restaurants. The venue has high ceilings and is very light and modern with a chic French bistro touch to it and the staff is so service minded!

We came here for a brunch on a Saturday and had a super fresh and delicious experience! We came here at 12.30 and by 13.00 it was crowded. I had a super fresh goat cheese toast with walnuts and honey to then eat a classic eggs benedict. The desserts here are heavenly and can’t be missed! I can also recommend you to try their pear bellini, I loved that combination, something I haven’t tried before!

CLARKE’S IN KENSINGTON. Jag blir så glad när jag har hittar en ny restaurang som jag älskar i London! Jag lägger ned väldigt mycket tid på research inför varje resa, man kan säga att det är en passion jag har. Jag letar ständigt efter nya smakupplevelser runt om i världen, det ger mig en enorm glädje att kunna få dela med mig av mina tips här på bloggen och det värmer extra mycket med er feedback och uppskattning! Jag har hittat en ny favorit vid namn Clarke’s i Kensington med precis den approachen jag uppskattar med en restaurang. Lokalen är ljus och modern med en fransk touch och personalen är väldigt Brittisk och service minded.

Jag och Johan kom hit för en brunch i Lördags för en fräsch och god upplevelse! Vi kom hit vid 12.30 och vid 13.00 så var det helt fullt! Vi började med en päron-bellini som jag verkligen kan rekommendera, hade aldrig smakat den smakkombinationen tidigare men det var verkligen en hit! Till förrätt blev det en goat cheese toast med rostade valnötter och honung, till huvudrätt tog jag en klassisk eggs benedict! Måste hålla koll på vilket ställe i London som serverar de bästa, hittills har jag en väldigt stark top 3. Efterrätterna på denna restaurang är underbara och något ni absolut inte får missa!

Location: 124 Kensington Church Street, LondonLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.