Christmas with Abercrombie & Fitch

CHRISTMAS WITH ABERCROMBIE & FITCH. I am so excited to finally be able to talk to you about my project together with Abercrombie & Fitch. A brand that I go way back with! My fashion interest started when I was 15 years old and spent a lot of time in California, I remember that the only brand I wore was Abercrombie & Fitch and that was the brand that would remain my favourite for the coming years! I was so thrilled when I was asked to work with them for this Christmas campaign, it felt more than right as this was the brand where my passion for fashion truly was born!

For me Abercrombie & Fitch is all about layering and mixing and matching. That’s why their collection are so great as everything is so easy to combine. Something that is super important to me during Christmas is to have those essential cosy pieces in my closet that you can dive in to as soon as you get home after a day in the city. Something that you can bundle up to next to the fire place while drinking hot cocoa with whipped cream. This was the feeling I wanted to share with you in my pictures when I styled my favourite cosy Christmas pieces from the collection. And I also want to thank Grand Hotel in Stockholm for letting us use the magnificent Bernadotte suite for this photoshoot!

CHRISTMAS WITH ABERCROMBIE & FITCH. Jag är så glad att äntligen få berätta om mitt projekt tillsammans med Abercrombie & Fitch. Ett märke som jag verkligen har en lång relation till! Mitt intresse för mode växte verkligen under tiden som 15 åring som jag spenderade i Kalifornien, jag minns att det enda märket jag ville handla från var Abercrombie & Fitch och det kom att bli en personlig favorit de kommande åren. Jag blev helt fantastiskt glad när jag blev tillfrågad att göra denna julkampanj med dom, det kändes verkligen hur rätt som helst då det var med detta märke som allt började för mig!

För mig så handlar Abercrombie & Fitch om att kunna mixa, matcha och göra härliga lager med deras kollektioner. Något som jag verkligen har haft roligt med under detta projekt! För mig så är det extra viktigt under julen att ha dom essentiella mysplaggen i ens garderob som man fullkomligt flyger ned i efter en lång kylig dag på stan. Plagg som man kan mysa i framför en öppen brasa med en varm choklad med vispgrädde i handen. Det är känslan som dessa plagg handlar om för mig och det var även den känslan jag ville förmedla i mina bilder! Jag vill även ge ett stort tack till Grand Hotel i Stockholm som lät oss låna den slående vackra Bernadottesviten för denna fotografering!

ABERCROMBIE & FITCH Larissa sweater (New!)

ABERCROMBIE & FITCH Britt flannel sleep pant (New!)

OMEGA Ladymatic watch

ABERCROMBIE & FITCH Skye sweater (New!)

CLAIRE ARISTIDES Bracelets

ABERCROMBIE & FITCH Britt sweater (New!)

ABERCROMBIE & FITCH Slipper (New!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.