CHIC Gala 2012

THE CHIC GALA. Here is my complete look from the Chic Gala! What do you think? I must say that Issa London make some spectacular dresses, I’m drooling all over her collection for the moment!

THE CHIC GALA. Här har ni en helkroppsbild på min look som jag bar igår på Chic Galan! Vad tycker ni? Issa London måste göra bland de mest underbara klänningarna, har suttit och drägglat över hennes kollektion i säkert en timme nu! De finns inne hos Stockholm Market! Jag hade en super trevlig kväll på Berns, mötte upp Kenza och hennes tjejkompis väl inne på galan, kikade på prisutdelningen och åt thaimat! Hade tyvärr inte med mig min Canon så det blev inga privata bilder men vet att Kenza tog några stycken så jag får ta och norpa en bild när hon lägger upp dom!

ISSA LONDON Dress

BABE Necklace

BY MALINA Jacket

CHANEL Nail polish Holiday

BABE Bracelet

ANYA HINDMARCH Clutch

GIANVITO ROSSI Heels

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.