Starting the new year in Paris

Photographer: Mon amour

 

STARTING THE NEW YEAR IN PARIS. It felt absolutely wonderful to start the new year with a celebratory weekend in Paris with my love. We recently celebrated 6 years together so we decided to book a romantic weekend to Paris to celebrate. We checked in to one of our favourite boutique hotels in Paris, le Grand Hotel du Palais Royal, which is a marvellous hotel located in the heart of the 1st arrondissement, just next to Palais Royal. This area of Paris is so charming and has some of the best restaurants in the city, I can give you a few of my best tips in a coming post if that would be of interest.

The shopping in Paris is as great as always and I have bought many new pieces for my closet during this trip, one of the pieces is the bag from Mulberry that I’m wearing in this post. I fell in love with the model and its color, it truly is the perfect everyday bag.

 

STARTING THE NEW YEAR IN PARIS. Det kändes helt underbart att starta 2019 med en romantisk get away till Paris. Jag och Johan firade nyligen 6 år tillsammans och vi valde att fira det i staden som vi båda älskar så mycket, le Paree! Jag kommer ihåg när jag bodde i Paris under våren 2013 och Johan kom och hälsade på mig 1-2 veckor varje månad, jag älskade min lilla lägenhet på Rue Jacob i St Germain des Prés och alla underbara minnen vi har från den tiden, det kändes verkligen underbart att fira vårt 6 års jubileum i just denna stad.

Vi checkade in på ett utav mina favorit boutique hotell Grand Hotel du Palais Royal, lokaliserat precis invid le Palais Royal vilket är en helt underbar del utav Paris, i denna delen så absolut kryllar det med några av Paris absolut bästa restauranger. Kan tipsa er om några utav mina favoritrestauranger i området i ett kommande inlägg. I detta inlägg så tänkte jag nämligen bjuda på en outfit, bär min nya väska från Mulberry som jag precis köpt, absolut älskar modellen samt färgen, den perfekta vardagsväskan!

 

DAY BIRGER ET MIKKELSEN Coat (New!)

GANNI Blouse (New!)

BY MALENE BIRGER Tweed pants

CARTIER Santos watch

MULBERRY Bag (New!)

CHANEL Ballerina

 

12 thoughts on “Starting the new year in Paris

 1. Georgia says:

  You look stunning! All the best from Sussex. /Georgia

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Thank you so much for your kind words! xo

   Reply
 2. Maria says:

  Hej! Alltid lika fina bilder! Skulle inte du kunna förklara hur dina konsultuppdrag fungerar? Kontaktar hotell dig med specifika frågor som de vill att du ”utreder” och vad mynnar ditt uppdrag ut i? Alltså får de en ”rapport” med förbättringsåtgärder, eller hur funkar det? Ursäkta alla konstiga frågor men det verkar så spännande! ?

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Tack fina du! Exakt, jag analyserar vad dom gör bra/väldigt bra samt utvecklingsområden och återkommer med en rapport på hur de kan utvecklas och göra upplevelsen ännu bättre, det är ett fantastiskt roligt jobb och varje uppdrag är unikt på sitt sätt. 🙂

   Reply
   1. Någon som undrar says:

    Men hur kommer det sig att ditt bolag inte drar in några pengar på dina konsultuppdrag?

    Reply
     1. Ellz says:

      Jamen…. om man tittar på dina redovisade siffror drar ju inte ditt bolag in tillräckligt för att du ska kunna leva på det? Jag driver själv en enskild firma och har varit delägare i ett AB. Jag vet hur mycket man behöver fakturera för att kunna ta ut en bra månadslön eller en utdelning. Jag säger inte att du måste leva på ditt företag, jag försöker bara säga attdu inte rimligen kan leva särskilt gott på endast ditt företag. Så vida du inte har bolag registrerade utomlands som inte syns i sverige, som du fakturerar via? Eller såvida du i te är anställd av ett annat bolag som betalar sig lön utöver de siffror som redovisas på ditt bolag. I dagsläget ser ditt bolag ut att dra in väldigt lite, eller så har bolaget väldigt få uppdrag.

    1. AFashionistasGuide says:

     Mitt företag avser min blogg, inte mina konsultuppdrag.

     Reply
 3. Malin says:

  Den bästa outfit du någonsin satt ihop, tycker jag! Så kul med outfitinlägg igen. Kram!

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Nämen gud, tack finaste du! Det glädjer mig att höra att du gillar outfitinläggen, ska försökta fokusera mer på det under våren! Kram!

   Reply
 4. Agnes says:

  Hej Malin,

  Jag ska åka iväg till Barcelona och undrar om du har några tips på restauranger och barer? Du får gärna komma med andra förslag också om det är något man inte får missa 🙂 Men gärna restaurang tips. Tack på förhand!

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Hej Agnes! Vad roligt med Barcelona! Det var länge sedan som jag var i Barcelona nu, tror det var 2014 senast men jag ska kolla vad jag hittar för guldkorn och återkommer! Kram!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.