Cashmere season is here

 

CASHMERE SEASON IS HERE. I’m so happy to be back in Stockholm and our apartment for a couple of weeks before we take off again! I really appreciate the down time I get to have here with friends and family! It feels like the weather shifted over night in Stockholm, from being sunny and enjoying clear blue skies we now have grey skies, the cold damp weather and rain, not very exciting what so ever so I would rather just work from my bed in my cashmere set from Chinti & Parker and a cup of tea in my hands! Well this is the perks of running your own business, you can decide where your office is for the day and today is definitely one of those days I will be working from my bed with lots of tea! When I’m back in Stockholm I do all the back office work of the blog, I go through all the pictures that we have taken durin the last couple of weeks, I edit and write articles for the blog, I plan new projects and pretty much live in my inbox, but I actually really enjoy my back office time in Stockholm, it makes me feel centered and relaxed.

 

CASHMERE SEASON IS HERE. Det känns så skönt att vara hemma i lägenheten i Stockholm ett litet tag innan det bär iväg igen! Jag uppskattar verkligen tiden man får spendera hemma med vänner och familj. När jag är hemma i Stockholm så gör jag mest back office arbete i företaget, jag går igenom allt material vi har skapat de senaste veckorna, planerar nya projekt, redigerar och skapar inlägg, gör mycket research och pretty much lever i min inbox. Jag gillar dock kontrasterna från att vara ute och jobba på resande fot runt om i världen till att kunna jobba hemifrån i ett mysigt kashmere set från Chinti & Parker med en kopp te i handen medan regnet smattrar utanför, one of the perks att ha eget företag. Det är även under den tiden jag spenderar hemma i Stockholm som jag får möjlighet att vila upp mig och samla ny energi samt jobba fram nya spännande projekt och att skapa nya projekt är bland det roligaste jag vet med mitt jobb! Just nu håller jag på att planera Januari & Februari 2016 och det kommer bli riktigt spännande månader med många nya projekt!

 

CHINTI & PARKER Cashmere sweater (New!)

TOMMY HILFIGER Bracelet

OMEGA Ladymatic

CHINTI & PARKER Cashmere pants

 


12 thoughts on “Cashmere season is here

 1. Hanna says:

  Jag måste börja med att säga att vi nog är varandras totala motsatser i mångt och mycket men jag njuter ändå så mycket av din blogg. Just nu har jag inte ens i närheten av resurserna och möjligheten att leva ett sådant liv som du gör, och det är kanske just därför det är så trevligt att gå in här och läsa om dina resor och fantastiska matupplevelser. Många andra bloggar gör mig bara deppig för att jag inte kan uppleva och ta del av saker som de tipsar och berättar om, men din blogg inspirerar TROTS att vi lever så olika liv. Det är lite som när jag bläddrar i Vouge eller Harpers, de flesta kläder har jag ju inte råd med men det är ju kul att titta och vackra och intressanta ting gör ju en glad! Tack för att du skriver så inlevelsefullt och tar så fina bilder. En dröm för en foodie, fashionista och reseälskare on a budget!

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Hej Hanna! Gud vad glad jag blir av din kommentar! Det är precis den känslan jag vill skapa med bloggen som du beskriver här ovan. Jag vill skapa en härlig feel good känsla pa bloggen, ge er sa mycket vackert som möjligt att titta pa och även fast man kanske inte har rad med just det jag visar upp i inlägget sa kanske man kan hitta inspiration ur det iaf! Det gör mig jätte glad att du känner sa! Jag vill förmedla glädje och inspiration inom allt som är vackert eller estetiskt tilltalande för den delen, det ska inte spela nagon roll om detär en krämig cappuccino pa ett cafe som jag tipsar om, en jätte vacker klänning eller en lampskärm för den delen, det ska inte handla om prissumman pa de olika sakerna, det viktigaste är vilken känsla far man när man läser inlägget, hela poängen jag vill uppna är just den härliga feel good/inspirationskänslan! Massa kramar till dig, hoppas vi syns i kommentarsfältet framöver ocksa! 🙂

   Reply
 2. Ylva says:

  Kul att få en liten inblick i din vardag! Kör hårt!

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Hej Ylva! tack! Kul att du gillade inlägget! Kram!

   Reply
 3. Mia says:

  Så underbart fräscha bilder och så fantastiskt vackra och fina bilder på dig!
  Du är verkligen en super-estet, med riktigt fin känsla för form, färg, materialmix och allt det vackra som livet har att erbjuda.
  Både i detalj och i det stora hela. Inspiration, stilsäkerhet och värme, hela vägen!
  Stort Tack för en fantastiskt inspirerande, skön och alltid lika intressant blogg!
  Du lyser verkligen upp tillvaron i dessa mörka och dystra tider…
  Stor Kram!

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Hej Mia! tack för din fina kommentar, den lös upp i kommentarsfältet! Det är fina läsare som du som peppar mig till att fortsätta driva bloggen, utveckla den och hela tiden göra den bättre sa ni hela tiden har nya reportage att ta del utav och det glädjer mig att ni uppskattar det! Det betyder otroligt mycket! 🙂 Kramar!

   Reply
 4. Anna says:

  Hej! Vilken fin tröja! Jag undrar bara varför du lägger fram din klocka ofta när du fotar bilder? Ofta ser man att du lagt fram den fast du fotar annat? Jag blir nyfiken på det? Skymtade även den bredvid östernalmstidningen i ett tidigare inlägg.

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Hej Anna! tack sa mycket! Jag tycker den är sa otroligt vacker att titta pa, en fröjd för ögat! 🙂 Kram!

   Reply
 5. Mariana says:

  alltså det där cashmere setet, åååh, vore en dröm!! det är verkligen såå fint =)

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   C&P gör helt klart den snyggaste kashmeren! 😀 kram!

   Reply
 6. Rebecca says:

  Vilken känsla du har för inredning, fantastiskt fint sovrum!

  Vart är den gröna hästen ifrån?

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Tack finaste du! Den kommer från Fogelmarck på Karlavägen! Kram!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.