Brunch at Locanda Verde in New York

 

BRUNCH AT LOCANDA VERDE IN NEW YORK. Just nu är det väldigt mycket restaurang/café tips på bloggen, hoppas ni gillar det? Det går ju lite i perioder, ibland är det mer outfits som dominerar bloggen, andra gånger är det mer resebilder och som nu så är det mat, mat och mera mat! Men det är det bästa jag vet med att vara i New York, att testa alla restauranger och caféer som jag har på min lista, man kan verkligen äta sig igenom New York, det finns så mycket i matväg att upptäcka! Då mat är en sådan enorm passion hos mig så är det något som jag verkligen prioriterar samt lägger pengar på, att gå ut och testa på nya restauranger är något jag älskar att göra! Alla har vi olika intressen och mat är ett huvudsakligt intresse jag har och det återspeglas mycket i bloggen!

Jag och Johan gick till Locanda Verde en till gång efter vi var där första gången och drack en krämig cappuccino samt en doughnut, jag blev såld där och då och bestämde mig på plats att hit måste vi komma tillbaka för att testa menyn! Vi beställde in belgian waffles med peaches och grädde, helt underbart goda, vi tog även in lite lemon pancakes och Johan tog deras farmers eggs med tillbehör! Jag minns 2010 när jag var i New York för första gången med Paniney så blev jag helt frälst på New York, vi skulle ju egentligen bara vara där 1 vecka men jag stannade 3 veckor totalt, jag bodde 2 veckor hos min killkompis Peter och Patrick och vi hade det så fantastiskt kul de veckorna, hela min kärlek till New York och livsstilen i denna stad föddes där och då och det är därför jag ser till att komma tillbaka 2-3 gånger per år för att ta in all energi och inspiration som staden ger. Men även fast jag älskar New York av hela mitt hjärta så här den brinnande drömmen om att flytta till staden svalnat, jag har landat mer i mitt beslut under de senaste 6 åren. Jag känner mig dock inte alls redo att rota mig i Stockholm, jag och Johan har pratat mycket om det under det senaste året att vi vill båda flytta till London och bo där 2-3 och vem vet, vi kanske stannar där för alltid? Jag älskar Stockholm men jag känner inte att jag kan utvecklas mer här, Stockholm är för litet, jag längtar med hela mitt hjärta till London, ett liv bosatt i London. Vi har börjat kolla på lägenheter i London och jag har hittat några olika som jag verkligen tycker om men det är ju verkligen helt sanslöst med hyrorna, de ligger på 35 000 kr i månaden och uppåt på de vi kollar på. De områdena vi tittar på är Notting Hill, South Kensington samt så har jag även nosat lite på Battersea Park, där kan man få en lite större lägenhet samtidigt som man har otroligt nära in till stan, där skulle jag faktiskt även kunna tänka mig att bo. Jag är så himla glad över att jag verkligen har kommit till insikt till detta, att bygga en framtid i London känns som det enda rätta, jag kan verkligen se mig själv leva och bo i London. Förhoppningsvis så kan vi flytta till hösten eller kanske till början av 2017, vi får se lite, allt beror på hur alla moment synkar!

 

Location: 377 Greenwich Street, New York

 
6 thoughts on “Brunch at Locanda Verde in New York

 1. ISA says:

  matinlägg går alltid hem! speciellt kul med NYC-tips nu när man ska dit! verkar finns enoooormt utbud där 🙂

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Hej Isa! Vad roligt att ha tillbaka dig i kommentarsfältet igen Isa! Vad roligt med New York, när åker du? Ska se till att skapa en uppdaterad New York guide tills dess! Kram!

   Reply
   1. ISA says:

    hehe gullis! har försökt kommentera då och då men varit jättemycket krångel med ditt kommentarsfält! antar du vet det kanske? Åker om prick en månad.. “bara” fem dagar men hoppas få uppleva så mycket som möjligt av NY ändå 🙂

    Reply
    1. AFashionistasGuide says:

     Ja det har verkligen varit mycket strul med bloggen/kommentarsfältet de senaste veckorna, servern där min blogg ligger på har flyttats och under denna process så har det krånglat tyvärr men nu är allt back to normal! 🙂 Jag kommer tyvärr inte hinna skapa en ny guide inom 5 dygn men har du läst min förra New York guide? Där finns massa godbitar! Kram!

     Reply
     1. ISA says:

      hehe, alltså jag åker om en månad men är DÄR i fem dagar. Tror du missförstod lite.. men du behöver ändå inte göra någon ny guide, jösses de du har är säkert toppenbra redan! Kram på dig

    2. AFashionistasGuide says:

     Vad gullig du är, kul att du gillar NYC guiden!:-) Kram!

     Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.