Brunch at Nybrogatan 38

Delicious brunch cocktails at Nybrogatan 38!

 

BRUNCH AT NYBROGATAN 38. After a long day out and about in Stockholm, looking at new kitchens and bathrooms for our new apartment we decided to take a break and go for brunch at Nybrogatan 38. A great local spot on Östermalm which is great for breakfast, lunch or dinner. We started our brunch with 2 of their brunch cocktails, Johan had a classic bloody mary and I had another one and I can’t seem to remember the name of the cocktail but it was so good! If you decide to go here and want to try an amazing cocktail, show them a picture of my cocktail from this post and they will know which cocktail to make you! As main course both Johan and I had half a lobster each, it was perfectly made and so good, I can highly recommend it. As for main course I had their eggs benedict, it was such a long time ago since I last are meat so it felt a bit weird eating ham so I had a couple of bites with the ham until I decided to remove the ham and give it to Johan. Meat just doesn’t take good anymore for me. I can handle fish and seafood but not meat. We ended our brunch with their delicious waffles with ice cream and jam, it was just heavenly! You need to try them if you come here in the future! All in all we had a lovely brunch here, it’s a warm atmosphere and great ambiance!

 

BRUNCH AT NYBROGATAN 38. Jag och Johan har blivit riktigt sugna på att skaffa en liten vovve, eller jag har varit mer eller mindre sugen på en liten vovve under flera års tid men då vi reser så mycket så har jag alltid lämnat det som en dröm som kanske någon gång i framtiden kan förverkligas. Men, sen har tanken slagit mig att om man skaffar en hund som väger under 6 kilo så kan man resa med den på planet? Då kan vår lilla vovve vara med oss runt om i världen så gott det går annars så har man ju vänner och familj som kan ställa upp. Jag har alltid haft en hyfsat klar vision vid vad för sorts hund jag vill ha men för några veckor sedan så sa det bara klick när jag hittade ett hundkonto på instagram, jag blev kär på studs och nu vet jag att det är precis en sådan det kommer bli, har visat vovven för Johan också och han blev helt förtjust i den med. Den är verkligen söt som socker!

Nåväl, nog om hundar! Det får bli nästa steg efter att vi är klara med renoveringen i lägenheten, nu är det tillräckligt mycket jobb som det är med att styra ihop hela renoveringen. Jag och Johan spenderade en dag på stan med att kolla på kök och badrum, vi gick och kollade i Marbodal, Tibro samt Kvänum’s showrooms för att bilda oss en uppfattning kring vad vi vill ha för kök. Sedan bar det av till badrumsspecialister för att kolla på materialval till badrummet. Jag vill att badrummet ska vara som en hotellsvit, marmor från golv till tak. Har även bokat in en tid med en garderobsspecialist som ska komma till lägenheten för att kunna börja skissa på lösningar anpassade till våra mått. Vår walk in closet kommer inte vara super stor men den kommer kunna förvara en hel del och jag vill verkligen maximera våra förvaringsmöjligheter.

Efter att ha kollat på kök och badrum i några timmar så gick vi till Nybrogatan 38 för en brunch, fylla på med massa energi för att orka kolla vidare några timmar. Det är så otroligt mycket detaljer som ska väljas ut till lägenheten. Vi började vår brunch med en varsin brunch cocktail, den jag beställde var helt otroligt god, jag minns tyvärr inte vad den hette men visa en bild på den från detta inlägg om ni kommer dit så kommer de veta vilken det är. Som förrätt så tog vi en varsin halv hummer, den var ljuvligt god, perfekt tillagad, jag kan varmt rekommendera den. Till huvudrätt så tog jag deras eggs benedict, det var så otroligt länge sedan jag åt kött så det kändes lite ovant att äta skinka, tog några tuggor i kombination med resten av eggs benedicten innan jag tog bort den resterande skinkan och gav den till Johan. Vi avslutade vår brunch med deras fantastiska våfflor, dom var helt otroligt goda, missa dom inte! (En annan favorit på deras efterrättsmeny som jag har är deras marängswiss, den är divine).

 

Location: Nybrogatan 38, Östermalm, Stockholm

 


13 thoughts on “Brunch at Nybrogatan 38

 1. Clara says:

  Har precis bokat in ett bord för brunch nästa helg, tack för tipset! 🙂

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Vad härligt! Hoppas ni får en underbar brunch! Kram!

   Reply
 2. Matilda says:

  Älskar också deras marängsviss, så himla god! Tack för en härlig och inspirerande blogg!

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Tack fina du för din kommentar! Visst är den god? Helt ljuvlig! Kram!

   Reply
 3. Theodora says:

  Hej! Nu blev jag bara så nyfiken på vilket hundkonto du hittade på Instagram. Länka gärna om du vill! Kram!

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Absolut kan jag dela med mig utav det! Kontot heter @milodachshundish på IG! Enjoy the overwhelming cuteness! Kram!

   Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Tack för informationen, ska läsa igenom det på studs! Kram!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.