Brunch at Ai Fiori

Brunch mode at Ai Fiori in New York!


BRUNCH AT AI FIORI IN NEW YORK. My last brunch in New York was indulged at the Guide Michelin restaurant Ai Fiori at The Langham. They serve a stunning brunch buffé, it’s truly chic as well as having an à la carte menu that you order from. I had their classic egg benedict and my friend Caroline had their lobster benedict. That’s something I haven’t tried before, it was a new concept for me but I liked it! We also shared their delicious ravioli, it was very delicious. They had so much amazing pastries and other delicacies at the buffé but we were so full by our main dish so we didn’t have much space left. I did try their home made granola with greek yoghurt and fresh berries which I loved as well as their home made muffins! All in all this was a very chic New York brunch, I also loved the fact that they had live music playing during the whole brunch session!


BRUNCH AT AI FIORI IN NEW YORK. Min sista brunch i New York njöt jag av på Guide Michelin restaurangen Ai FioriThe Langham. Dom serverar en otroligt chic och kvalitativ brunch under helgen, de har även en à la carte meny som du kan beställa från om du vill. Jag mötte upp min kära vän Paniney som jag har fått massa underbar kvalitetstid med under min vistelse här för att avnjuta en sista måltid tillsammans innan jag skulle bege mig mot flygplatsen. Jag beställde deras klassiska egg benedict medan Paniney testade deras hummer benedict som jag även smakade på. Jag gillade nytänket kring att ha hummer och bearnaisesås tillsammans, köttet på hummern var otroligt hur som haver. Vi delade även på en tallrik av deras grymma ravioli, den kan jag verkligen rekommendera. Vi blev rätt mätta av vår huvudrätt så vi hade inte så mycket plats kvar för deras otroliga buffé fullt med nybakta pastries från deras bageri. Jag lyckades dock få ned deras hemmagjorda granola med grekisk yoghurt och färska bär samt en nybakt hallonmuffin! All in all så tycker jag detta är en otroligt chic New York brunch och jag älskar att de hade live musik som spelades under hela vår brunch session! Ett perfekt avslut på en härlig vecka i the big apple!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.