Breakfast at The Goring

16 December, 2013

Photographer: Mon amour


BREAKFAST AT THE GORING. Something that is super important  to me as I am travelling so much in my job is the breakfast and I love to experience the different visions of a hotel breakfast that the hotels have that I stay at. My passion for food is ever growing and The Goring Hotel in London truly had an amazing vision of what breakfast stands for in their eyes. The ambience and setting was stunning, the room was big and bright with chic flower arrangements. The porcelain was elegant and very British, just the way I love it. While I am in London I always have their eggs benedict for breakfast and this was a magical experience. This is and experience Johan and I will take with us forever!


BREAKFAST AT THE GORING. Något som är otroligt för mig i och med att jag reser så mycket i mitt jobb är frukosten, jag tycker det är en underbar upplevelse just på hotel och denna gång  blev inget undantag. Min passion för mat växer för var dag som går och The Goring Hotel levererade verkligen en frukostupplevelse utöver det vanliga. Rummet där frukosten serverades vart stort och ljus med stora vackra fönster med blomsterarrangemang. Porslinet var otroligt chict och precis i min smak. När jag befinner mig i London beställer jag alltid eggs benedict och detta blev verkligen en upplevelse jag och Johan kommer minnas förevigt. Elegant, brittiskt och otroligt gott!


Homemade granola with yoghurt and fresh fruit!

I was in eggs benedict heaven!

Tea and pastries is a must!

Hello handsome!

Perfection on a plate!

Comment

Related posts

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.