Breakfast at T/Bar

Johan and I enjoyed the most delicious breakfast here at Hotel Diplomat. You can sit here for hours and just eat yourself in to the most epic food coma. I ordered their american pancakes with fresh berries and maple syrup.  What can I say, it was amazingly delicious. I shall eat it tomorrow as well. I always eat scrambled eggs with bacon, yoghurt with granola and berries, freshly pressed oranges and tea. I love to enjoy love breakfasts together. Everything is so peaceful. You sit, talk, eat, laugh, read the newspapers, instagram, haha. You know, the important things in life.

Johan och jag avnjöt en helt magisk frukost här på Hotel Diplomat. Jag älskar konceptet att sitta och njuta av frukosten i flera timmar i gott sällskap. Det är så harmoniskt. Man äter massa god mat, pratar, läser tidningen, kläcker något halvtrött morgonskämt, instagramar lite, helt enkelt allt det viktiga i livet. Hehe. Jag beställde bland annat deras underbara american pancakes med färska bär. Vad kan jag säga. Jag hamnade i pancake heaven. Utöver detta äter jag alltid scrambled eggs med bacon, yoghurt med granola och bär, färskpressad apelsinjuice, te och kanske en croissant på det. Titta mig mätt på mitt sällskap kan jag aldrig, haha. Fulländad start på dagen helt enkelt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.