My birthday dinner

Photographer: Mon amour

MY BIRTHDAY DINNER. Den 12 maj så fyllde jag år och detta såg jag till att fira genom att bjuda in 24 av mina vänner till en härlig middag i Hatt et Söners mysiga kontor! Lokalen är inredd i en härlig burlesque stil och man färdas iväg till Paris i sinnet så fort man går in i denna lokal! Vi drack genomgående champagne från Hatt et Söner under kvällens gång då det är min absoluta favorit, enbart blanc des blancs på chardonnay samt att de enbart gör vintage.

Vi hade en helt underbar kväll tillsammans! Gällande maten till kvällen så var det givet att beställa mat från Lisa Elmqvist lokaliserat inne i Östermalmshallen. Varje gång vi ska fira något i familjen så beställer vi från Lisa Elmqvist, till min student, min systers student, till julen, midsommar eller när vi bara vill äta underbar fisk och skaldjur så har vi alltid gått till Lisa Elmqvist, de levererar högsta kvalité på alla deras produkter och mina vänner gav så mycket beröm för maten under kvällens gång! Vi började med härliga skaldjurssnittar samt röror och till huvudrätt så blev det en buffé av massa fantastiska kombinationer som ni ser här nedan. Till efterrätt så hade Lisa Elmqvist fixat ihop en fantastisk kombination av ljuvliga efterrätter, allt från kolapaj, till en fantastisk jordgubb/vanilj skapelse på smördeg till chokladmousse med hallon.

Om ni planerar att ha en fest eller middagsbjudning och letar efter ett företag som kan leverera en kvalitativ catering så skulle jag varmt rekommendera Lisa Elmqvist, deras mat gör en aldrig besviken och kommer fortsätta beställa från dom framöver!

Location: Lisa Elmqvist, Östermalms saluhall, Stockholm

 
14 thoughts on “My birthday dinner

 1. Kristina says:

  Happy Birthday Malin!! I hope you had a great one!

  Reply
 2. Sophie Lindh says:

  Hade inte hört talas om Lisa Elmqvist innan men får ta och boka in en middag på deras restaurang snart, deras mat ser underbar ut! Tack för en fantastiskt inspirerande blogg! Har läst den i över 8 års tid nu och tycker du gör ett fantastiskt jobb! 🙂

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Tack fina du! Vad roligt att du hängt med på bloggen så länge, det glädjer mig att höra! Det tycker jag definitivt att du ska göra, deras mat är underbar! Kram!

   Reply
 3. M. says:

  Stort grattis på födelsedagen! Ser ut som om du blev firad ordentligt!! 🙂

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Tack finaste du! Det blev jag verkligen! Kram!

   Reply
 4. Mikaela says:

  Ska snart beställa mat till min 30 års fest och den här maten såg ju helt ljuvlig ut! Tack för tipset! 🙂

  Reply
 5. Louise says:

  Älskar Lisa Elmqvist! Går alltid dit och äter lunch men visste inte att man kunde catera mat från dom! Det ska jag testa framöver!

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Brukar också alltid gå dit för lunch med min mamma, så himla gott och mysigt! Tycker definitivt att du ska testa att catera från dom framöver, så himla kvalitativ catering! Kram!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.