Best matcha latte in London

 

BEST MATCHA LATTE IN LONDON. I can really appreciate a creamy cappuccino but I don’t like the effect of coffein. I’m extremely sensitive to coffein and even a weak cappuccino give me a huge kick. I am going to quit cappuccinos, it was a short little romance (I had my first cappuccino in June 2015). I am going to stick to my beloved tea and also introduce matcha tea and matcha latte in my everyday life, a much more healthy choice and source of a more balanced energy source than coffein. While being in London I was in the search of finding the best matcha latte and I found a great one at Timberyard in Covent Garden, a café I can highly recommend!

 

BEST MATCHA LATTE IN LONDON. Jag kan uppskatta en välgjord krämig cappuccino men jag gillar inte koffein och effekten den ger, jag är otroligt känslig för koffein och även en svag cappuccino ger mig en otrolig stark kick. Jag tänker stryka koffein ur mitt liv helt, jag behöver det inte, det blev en kort liten romans jag hade med cappuccinos (Drack min första cappuccino i Juni 2015). Istället kommer jag hålla mig till te som jag gjort hela livet samt så tänker jag introducera matcha te och matcha latte i min vardag, ett mer hälsosamt alternativ samt en bättre källa till en mer balanserad energinivå än koffein. Medan jag var i London så letade jag mig fram till den bästa matcha latten och jag hittade en helt fantastisk på Timberyard i Covent Garden, ett super trevligt café jag varmt kan rekommendera.

 

Location: 7 Upper St Martin’s Lane, London

 


2 thoughts on “Best matcha latte in London

 1. J says:

  Om du ska stryka koffein helt ur ditt liv så får du stryka matcha också eftersom det innehåller koffein, precis som de flesta teer. Men inte alls lika mycket som kaffe (ca en tredjedel).

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Hej J! Tack för din kommentar! Det jag vill stryka ur mitt liv är den otroliga kicken som jag får av att dricka en cappuccino, jag gillar den inte, även fast jag kan uppskatta smaken av en fint gjord krämig cappuccino. Det jag gillar med matcha te och matcha latte är att det är en hälsofrämjande dryck och ger kroppen en jämn och balanserande energinivå till skillnad från kaffet. Gillar även att matchan innehåller aminosyran L-theanin som är stressdämpande och rogivande då det skapar en harmonisk och balanserad energinivå till skillnad från kaffe.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.