Best doughnuts in London

 

BEST DOUGHNUTS IN LONDON. I have had my eyes set on Crosstown doughnuts in London for quite some time now, I have been longing to go to their shop in Covent Garden and try one of their famous doughnuts. Luckily for me I was only a 15 minutes walk away from their shop in Covent Garden so I took a little morning walk to their shop to check them out. I have never been a big doughnut fan or a doughnut eater for that matter, it all started back in 2006 when I was in California and I bought my very first doughnut, my stomach couldn’t handle all the sugar and fat so I got a huge stomach cramp and then I threw up. Not a very positive doughnut memory to say the least. But ever since I saw Crosstown’s doughnuts I became a bit intrigued, they looked so fresh and you could see that they were made by hand and not by some horrible big factory. They had so many delicious flavours to choose from so I had such a hard time picking one but I ended up buying the apple/pear one, I wanted something quite fresh and I do love a fruity filling! I can highly recommend you to come here for a cup of tea and a doughnut, it’s quite the treat and I will be back for more in the future!

 

BEST DOUGHNUTS IN LONDON. Jag har länge haft mina ögon på Crosstown doughnuts i London, har länge velat gå till deras shop i Covent Garden och nu blev det perfect timing då jag bara bodde en 15 minuters rask promenad från deras shop. Jag har aldrig varit en doughnut ätare, har alltid associerat det med något otroligt onyttigt. Det började när jag var i Los Angeles 2006 och köpte en doughnut för första gången, jag fick magkramp av allt socker och fett som resulterade i att jag spydde så jag kan inte påstå att jag har så positiva minnen med just doughnuts och har hållt mig undan. Crosstown doughnuts har dock fått mig att blicka lite åt doughnut hållet då de ser så fräscha och goda ut, alla bakas för hand i deras bageri i London. Jag tog deras apple/pear doughnut och den var riktigt kvalitativ, såhär ska en fräsch doughnut smaka! Den var fin och juicy, kvalitativa råvaror och inte för mycket socker. Jag kan absolut rekommendera er att komma hit för att köpa en doughnut eller två. Jag hade hur svårt som helst att välja vilken smak jag ville köpa då de har så mycket goda smakkombinationer, kommer helt klart tillbaka i framtiden för att upptäcka deras andra smaker!

 

Location: 4 Broadwick Street, London

 


2 thoughts on “Best doughnuts in London

 1. ISA says:

  ojojoj, det där var annat än dunkin dounuts där jag var igår! haha ser urgott ut!

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Zum real quality doughnutz! Kan verkligen rekommendera dom om du är i London zitey! Kram!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.