Berzelii Park in Stockholm

BERZELII PARK IN STOCKHOLM. I currently have one of my oldest childhood friends visiting me, she lives in Sydney since 5 years back. The girls that I got to know in my class 12 years ago in Äppelviken are still my closest friends and that is something I truly treasure. It is something quite special with childhood friends! Johan and I will go to Australia to visit Sofia and her boyfriend this fall/winter during 3 weeks and I am so excited, so much beauty and food to discover in that country!


Today I am wearing a new pair of neon tweed shorts from MSGM and a colorful blouse which is one of my favourite looks during summer. I found both items at Stockholm Market in their lovely Sale department! So easy but still chic at the same time!


BERZELII PARK IN STOCKHOLM. Just nu har jag besök av en av mina bästa barndomsvänner som sedan 5 år tillbaka bor i Sydney. Tjejerna som jag lärde känna i min gamla klass i Äppelviken för 12 år sedan är fortfarande dom som står mig närmst om hjärtat och det är verkligen en enorm lycka att ha dessa människor i mitt liv! Har lärt känna några få nya som kommit mig lika nära som dom på senaste år men det är något alldeles speciellt med barndomsvänner. Jag och Johan ska besöka Sofia och hennes pojkvän i Sydney till hösten/vintern och det ska bli så kul att utforska Australien, vi kommer nog åka dit under 3 veckor så vi verkligen kan utforska allt vi vill!


Dagen i ära så bar jag ett par nya tweed shorts i neon från MSGM och en ny färggrann blus, denna look är verkligen en av mina favoritlooks att bära under sommaren! Jag hittade båda plaggen inne hos Stockholm Market i deras rea sektion! Så enkel men samtidigt chic!


CÉLINE Audrey sunglasses

MSGM Blouse (New!)

HERMES Bracelet

OMEGA Ladymatic

MSGM Tweed shorts (New!)

GIVENCHY Bag

JIL SANDER Ballerina


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.