Bathroom essentialsBATHROOM ESSENTIALS. In the category ‘Beauty‘ I will start sharing my favourite products within beauty and haircare. It hasn’t been a lot of updates in this category lately but that will change now! As a blogger you get to try so many products along the way and I have truly found some amazing products that have stuck with me the last few years! When I pack my beauty bag for a destination like the Maldives I always focus on sun screen, a lot of body lotion and some really sharp hair products that will keep my hair shiny and healthy even though the tough sun takes it toll on the hair. You need to protect your hair and skin as much as you possibly can!

In collaboration with Lyko I have selected 5 of my favourite products that I bring with me on a exotic vacation! I love the sun care products from Hawaiian Tropic, they smell fantastic. I use this sun screen for my body only and then I have a much higher factor that I use on my face. Then I tried this body lotion that I used everyday after we had spent time in the sun and it smelled amazing!

BATHROOM ESSENTIALS. I kategorin ‘Beauty‘ så kommer jag börja dela med mig utav mina favoriter inom skönhet. Det har varit lite gles uppdatering i denna kategori men det kommer bli ändring på det nu! Som bloggare så får man möjlighet att testa otroliga mängder produkter och det är några utvalda produkter som jag verkligen har fastnat för som jag använder år ut och år in! När jag packar min beauty väska för en destination som Maldiverna så fokuserar jag alltid på solskydd, enormt mycket återfuktning samt riktigt vassa produkter för att hålla håret hälsosamt! Solen är ju otroligt intensiv och det är ju inte bara huden som påverkas utan även håret, mitt hår blev säkert 5 nyansen ljusare efter Maldiverna och då skyddade jag det varje dag. Men solblekt hår tycker jag är fantastiskt snyggt så det blev ju enbart en bonus!

I samarbete med Lyko så har jag valt ut 5 av mina favoritprodukter som jag packar med mig till en exotisk resa som denna! Jag älskar Hawaiian Tropic’s solskydd, använder detta solskydd till kroppen och sedan så har jag en högre faktor som jag har i ansiktet. Sedan så testade jag även en ny after sun body lotion från deras serie som jag använde varje dag efter vi varit ute i solen, den luktade helt ljuvligt! Två favoriter för håret är Kerastase elixir ultime, jag tar det alltid i topparna innan jag fönar det och det är verkligen en produkt som fungerar, mitt hår mår så bra av det! Jag älskar serum och det bästa på marknaden är utan tvekan det från Lanza, har använt denna produkt i flera år och hittar inte någon produkt att byta ut den med! Två produkter som aldrig kommer lämna mitt hår, oavsätt vart jag befinner mig i världen så är dom med mig!

HAWAIIAN TOPIC Satin protection shimmer lotion

HAWAIIAN TROPIC After sun moisturuser

LANZA Healing strength silk serum

KERASTASE Elixir ultime7 thoughts on “Bathroom essentials

 1. Kenza says:

  Usch och fy bara sponsrade inlägg. Sååå tråkigt. Hela din Maldivernaresa är enda SPONSresa.

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Givetvis jobbar jag inte gratis, tycker du inte om bloggen så är det bara att sluta läsa.

   Reply
 2. Kenza says:

  Men var inte detta en födelsedagspresent till din pojkvän? Fick han en sponsrad resa? Det bästa är ju när man får läsa inlägg som inte är köpta. Även om du står bakom produkten tycker i alla fall inte jag att det känns så genuint. Att läsa ett resereportage i en tidning suger verkligen in en och man blir inspirerad.

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Jag hoppas att du vet att det du läser i tidningar är sponsrat? När redaktionen ‘tipsar’ om produkter exempelvis, det är ingen slump att det är just dom produkterna som visas. Eller om de har exempelvis ett reportage om “De bästa spa destinationerna i Sverige”, då är inte heller inte någon slump vad det är som visas där…Tidningar är sponsrade rakt igenom mer eller mindre och det är anledningen varför jag inte läser tidningar längre på samma sätt.

   Jag har planerat hela Maldiverna resan, den är inte sponsrad. Givetvis gör jag projekt med bloggen, exempelvis som detta inlägg där jag tipsar om mina favoritprodukter. Det är jag som styr över projektet och väljer ut produkterna men givetvis får jag betalt för det då jag skapar pr för företaget, det är inget konstigt med det. Detta är mitt jobb så givetvis skapar jag projekt där jag drar in pengar, annars hade jag behövt lägga ned bloggen. Om du inte gillar bloggen så är det bara att sluta läsa.

   Reply
 3. Anna says:

  Använder nästan bara produkter från Lanza till håret, däribland det serumet. Älskar det.. Dessutom luktar det himmelskt.

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Hej Anna! Tack för din kommentar! Eller hur, det är en grym produkt, mitt hår mår så himla bra av det! Kram!

   Reply
 4. Ylva says:

  Säga vad man vill om bloggare men det är samtidigt patetiskt att tro att allt tidningar gör är av fri vilja. Har tidigare både praktiserat och jobbat extra på olika tidningar och någon dolt köptare bransch vet jag tyvärr inte. Så fort vi kunde få betalt eller få in stora annonsörer skulle vi spontant tipsa (sk) “senaste”. Det är en trist utveckling att folk inte känner till. Men samtidigt snackar tidningarna mer om att skriva i formatet som bloggare började med, dvs mer personliga favoriter och i enklare format.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.