Back in Stockholm

BACK IN STOCKHOLM. I am home in Stockholm now for a couple of days which feels great! Time to spend some quality time with friends and plan coming projects here in the city. Yesterday I was off to a photoshoot and interview all day which was a lot of fun! It feels like I am back in the city during the perfect time, it is such a heat wave in the city right now and Iove it! I love this summer chic outfit, perfect for a lunch meeting in the sun!

BACK IN STOCKHOLM. Jag är hemma i Stockholm i några dagar nu vilket känns kul! Dags att spendera kvalitetstid med vänner innan man bär iväg igen och planera kommande projekt på hemmaplan. Jag har enbart varit hemma 1,5 månader hittills detta år och då får man verkligen perspektiv på hur mycket man reser! Men jag klagar då verkligen inte, jag älskar det! Igår var jag iväg på en rolig fotografering, inspelning och intervju hela dagen och idag har jag betat av möten. Det känns verkligen som att jag planerat in precis rätt vecka att vara hemma i Stockholm, vilken värmebölja det är i stan! Jag älskar denna somriga och chica looken, perfekt för ett lunchmöte i solen!

CÉLINE Audrey sunglasses

LULU FROST Earrings (New!)

ALBINO Top

VIONNET Belt (New!)

OMEGA Ladymatic

ZETTERBERG Skirt

APERLAÏ Heels

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.