Back in Stockholm

Photographer: Mon amour


BACK IN STOCKHOLM. After a fun weekend with Ocean Club in Marbella it was time to fly back home to Stockholm! A big thank you to Ocean Club for the invitation to spend the weekend with you! Both Mickis and I had such a blast! Johan surprised me when I got back from Marbella with a afternoon tea session at NK. I love surprises so I was more than excited! All my favourite teas are from NK so when I read that all the teas in the afternoon tea concept come from their selection made me really happy. For the occasion I wore this favourite dress of mine which feels very appropriate now when summer has arrived but of course this is Swedish summer so I added a leather jacket on top just to be sure!

BACK IN STOCKHOLM. Efter en fantastiskt rolig weekend med Ocean Club nere i Marbella så var det dags att flyga tillbaka till Stockholm! Ett stort tack till Ocean Club för inbjudan till att spendera hela helgen med er! Jag och Mickis hade det helt fantastiskt kul! Johan överraskade mig när jag kom hem från Marbella med att bjuda ut mig till en afternoon tea session på NK. Jag älskar roliga överraskningar som dessa så jag blev otroligt glad och såg verkligen fram emot att testa deras nya koncept. Alla mina favoritteer kommer från NK så det gjorde mig extra glad att höra att hela deras afternoon tea är baserat kring NK’s teer. Mina förväntningar börjar sakta men säkert höjas till skyarna! För denna romantiska överraskning så satte jag på mig en härligt somrig klänning för att fira att sommaren har kommit lite halvt men givetvis så är det en Svensk sommar vi pratar om så jag satte på mig en skinnjacka on top just in case!

MIU MIU Sunglasses

BY MALINA Leather jacket

SHOUROUK Necklace

BAUM UND PFERDGARTEN Dress

FENDI Bag

VALENTINO Heels
6 thoughts on “Back in Stockholm

 1. Linn says:

  Åh kommer du skriva om upplevelsen kring afternoon Tea på NK?

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Hej Linn! Yes, det kommer jag! Det blir faktiskt kommande inlägget så håll utkik!Kram!

   Reply
 2. ISA says:

  Vad kul att du är hemma (eh, ja.. eller i sthlm. vet inte vad som är hemma för dig längre haha). Får hålla utkik efter dig på stan nu då 😉 KRAM!

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Tack finaste du! Det känns roligt att vara hemma i Stockholm i några dagar innan det bär iväg igen! Stockholm är helt klart hemma för mig, här har jag alla vänner samt familj! Kram!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.