Autumn in Mayfair

 

AUTUMN IN MAYFAIR. I love this time of year and especially being in London! You can work with layers and the best of all, you can start wearing cashmere again! I love cashmere sweaters more than anything in my closet, a good cashmere sweater is worth gold in your closet, especially if you live in a climate like the one we have in Sweden. I would recommend everyone to invest in at least 1 quality cashmere piece. My favourite cashmere brand is Chinti & Parker.  I love that they always have a lot of colors in their collections and that they also do fun prints, creating super cute, one of a kind sweaters. I got my first Chinti & Parker sweater back in 2012 and I fell in love immediately. It was the one in navy blue with white stars, one of their classic models. Still one of my favourite sweaters to this day.

 

AUTUMN IN MAYFAIR. Jag älskar att spendera hösten i London, vädret är helt underbart och staden är som alltid så himla mysig! Älskar att äntligen kunna börja bära kashmere, mitt absoluta favoritplagg är just kashmere tröjor! Det är utan tvekan det skönaste materialet att bära! Mitt favoritmärke när det kommer till kashmere är Chinti & Parker. Jag älskar att de alltid fyller sina kollektioner med mycket färg och söta mönster. Oftast så har de mycket symboler med som denna tröja fylld av hjärtan. Att bära en tröja som denna gör mig verkligen glad, en riktig glädjespridare! Jag minns fortfarande min första Chinti & Parker tröja, jag skaffade den 2012 och den är fortfarande en favorit i min höstgarderob. Det är en av deras klassiska tröjor, den är i marinblått med vita stjärnor på. Det var den tröjan jag hade på mig på V den kvällen jag och Johan träffades för första gången 2012 och Johan berättade i efterhand att han reagerade på mig lite extra pga min tröja, han tyckte jag var stjärnklar! Så jag borde nog ta och skriva ett tackbrev till Chinti & Parker samt rama in orginaltröjan och sätta upp den på en vägg i lägenheten för att hedra den! Den har verkligen gett mig ofantligt mycket kärlek och lycka! Det är det som händer när man släpper in lite kvalitets kashmere i sitt liv! Jag kan rekomendera det starkt!

 

CHINTI AND PARKER Cashmere wollen cap (New!)

REBECCA TAYLOR Jacket

CHINTI AND PARKER Cashmere sweater (New!)

CHINTI AND PARKER Cashmeres scarf (New!)

PAIGE Jeans

CHANEL Ballerina

 

4 thoughts on “Autumn in Mayfair

 1. E says:

  Fast det har varit mellan 20-22 garder i London de senaste veckorna så knappast läge för Kashmir plagg. Folk går fortfarande barbenta och sitter på uteservering måste du väl märkt?

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Hej Engla! (Ser via din IP adress att det är du som alltid lämnar otrevliga kommentarer). Haha nej, det har inte varit 20-22 grader i London i november! Det har varit mellan 8 – 12 grader! Perfekt kashmere väder! det är helt sanslöst att du försöker hitta en anledning till att klaga pa en kashmeretröja..i november..!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.