Arrived in Paris

The view from our Parisian balcony!


ARRIVED IN PARIS. I arrived in Paris at 09.00 this morning and it feels to good to be back in the city where i lived for 2,5 years of my life. It makes it even more real when you say it out loud, I miss it a lot but who knows I might move back? I will be here for a couple of days for meetings as well as trying restaurants I have been keeping my eyes on lately. I took an Uber to Hotel Lancaster where I am living and I got upgraded to the most stunning Parisian suite when I checked in!  It is by far one of the most stunning rooms I have stayed in and I even have my own piano in the livingroom, it really feels like home! I am so excited to head out in the city for my first meeting then I am off to eat some delicious food!


ARRIVED IN PARIS. Jag anlände till Paris vid 09.00 tiden idag och så roligt att vara tillbaka i staden där jag spenderat 2,5 år av mitt liv! Det blir så påtagligt när man säger det rätt ut, tänka sig att detta har varit mitt hem under en så lång period av mitt liv. Men vem vet, jag kanske tar med mig Johan och flyttar tillbaka än en gång! Nu är jag tillbaka i staden några dagar för möten samt att jag ska testa några nya restauranger jag har haft ögonen på. Jag tog en Uber till Hotel Lancaster där jag bor och jag blev uppgraderad till den mest underbara sviten! Det känns verkligen som ens alldeles egna super eleganta Parisian apartment, här skulle jag verkligen kunna flytta in på studs, känns som hemma! Att ha ett piano i vardagsrummet är inte heller det helt fel, hoppas jag inte kommer störa grannarna..! Nu ska jag ut på dagens första möte för att sedan äta lite franska bakverk! Nom nom..!


Location: 7 Rue de Berri,  Paris
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.