Arrived in New York

Loving my chic New York room!ARRIVED IN NEW YORK. I have just arrived in New York after a 17 hour long flight from Mauritius to Stockholm, I was home for about 20 hours to unpack and pack again to then leave for New York early this morning! My eyes can barely stay open right now but I have to stay awake until dinner. I went from 32 degrees to -5 degrees, pretty intense but I love being back in the big frozen apple for fashion week! I checked in at this super chic 5 star boutique hotel WestHouse NYC and I love my room on the 24th floor with a stunning view of Times Square. This is a brand new hotel in the city, they launched last winter so everything is super fresh and I love the interior design! Especially my little office with a stunning view of the city and a marble table! Now I am off to enjoy the city, hopefully the crisp and fresh air will wake me up a little!ARRIVED IN NEW YORK.
Jag har precis anlänt i New York efter en 17 timmars lång flight hem från Mauritius till Stockholm. Jag var hemma i ungefär 20 timmar för att packa upp och packa om för att sedan sätta mig på mitt plan till New York tidigt imorse. Jag sitter just nu och kan knappt hålla uppe ögonen men jag måste hålla ut till middag! Vi gick från nätta 32 grader i solen till -5 vilket är en rätt intensiv kontrast men det älskar jag, det känns underbart kul att vara tillbaka här för modeveckan! Jag checkade in på WestHouse NYC som är ett sprillans nyöppnat 5 star boutique hotel mitt i smeten. Jag bor i ett fantastiskt chict rum på 24 våningen med en underbar utsikt över Times Square! Jag älskar inredningen och speciellt mitt lilla kontor med det chicaste bordet i marmor där jag sitter och jobbar just nu! Nu ska jag bege mig ut i New York , vi får hoppas att kylan väcker mig till liv!


I love my cute little office space!

I was greeted by a cute little gift at my arrival!

The view from my room on the 24th floor!

Travelling very comfy in Chinti & Parker!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.