Arrived in Copenhagen

Photographer: Mon amour

ARRIVED IN COPENHAGEN. I was flown down by Triumph to Copenhagen for 2 days for an event a couple of weeks ago, something that you could all follow on my Snapchat: MalinRichardson. Johan also followed me to Copenhagen so we managed to also get some quality time with some of our good friends that live there. I absolutely love Copenhagen, I think it’s such a cozy city and it’s filled with so many amazing restaurants that I can’t wait to discover more of! I will have to book a proper weekend to Copenhagen soon where I will analyze as many restaurants as possible! Do you have any personal food favourites in Copenhagen?

 

ARRIVED IN COPENHAGEN. Jag blev nedflugen av Triumph till Köpenhamn i 2 dagar för ett event för nagra veckor sedan, nagot som ni kunde följa pa min Snapchat: MalinRichardson. Johan följde med sa vi passade även pa att träffa nagra av vara vänner som bor nere i Köpenhamn. Jag älskar Köpenhamn, tycker det är en underbart mysig stad samt att deras matutbud är helt otroligt, det finns sa manga restauranger att uppleva! Jag far se till att boka in en riktig mat weekend till Köpenhamn inom en snar framtid där full fokus ska ligga pa att analysera sa manga restauranger som möjligt! Har ni nagra personliga mat favoriter i Köpenhamn?

 

BAUM UND PFERDGARTEN Coat

SOPHIE BY SOPHIE Necklace

CACHAREL Dress

OMEGA Ladymatic

NIALAYA Ring

CHANEL Ballerinas11 thoughts on “Arrived in Copenhagen

 1. Åsa says:

  Hej Malin!
  Jag undrar lite kring din ring. Visst är det guldöverdrag? Hur är kvalitén? Håller överdraget eller skavs det av? Skulle du rekommendera den som “vardagsring”.
  Tack på förhand, Åsa

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Hej Åsa! tack för din kommentar, jag tror det är guldöverdrag, inte helt 100! Jag har mina Nialaya ringar som vardagsringar och de haller jätte bra, inget har skavts av (Ännu iaf) och har haft dom i ca 1 ar! Kram!

   Reply
 2. Lydia says:

  Jag kan rekommendera Höst, som var ett riktigt trevligt restaurang. Deras tre-rätters signaturmeny innehåller 5-6 rätter egentligen och är kul och lite annorlunda. Man märker att de försöker verkligen få en michelinstjärna.
  Samma grupp har även en liten mysig restaurang som heter Scarpetta. Det såg ut som ett litet orangeri inuti med stolarna lite som trädgårdsmöbler och liknande. Maten är även den väldigt inriktad på grönt och lite som rustik trädgårdsmat a la Italien. Om du förstår hur jag menar. Båda var väldigt trevliga, och lite annorlunda. Det var lite kul egentligen att vi hade haft bord till Noma, men pga av en skada och sjukhusbesök just då fick vi avboka tiden, och så fick vi bara åka runt och leta efter ett ställe att äta på, och vi hamnade på Höst av en slump, lite sura och inga förväntningar alls. Och där rekommenderade de Scarpetta, och nästa dag hamnade vi där. Och det blev faktiskt inga sura miner även fast man missade Noma. Tvärtom var det restauranger vi aldrig hade hittat själv, och det var kul att få prova på något man aldrig själv skulle välja när man kollar runt.

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Hej Lydia! tack för ditt fina tips, det ska jag skriva ned för framtiden! Snopet med Noma men samtidigt sa fick ni uppleva nagot helt nytt som ni annars kanske inte hade fatt uppleva och det är ju alltid ett stort plus! Kram!

   Reply
   1. Matilda says:

    Jag har varit på Höst, och skulle inte alls rekommendera den restaurangen pga dess mat. Oerhört mysig restaurang, trevlig och proffsig personal, men maten… nej. Vi åt avsmakningsmenyn, tror det var totalt 12 rätter de kom in med. Den ena var konstigare än den andra, och tyvärr kändes det som att allt de eftersträvade var att det skulle vara avancerat. Smakerna passade inte ihop, kryddningen kändes fel, och allt kändes bara… konstigt och väldigt krystat. En av rätterna kom in som en brasa på tallriken. Jättehäftigt såklart, men tillförde dessvärre ingenting till maten som låg där inunder. Bara någon timme efter att vi lämnat restaurangen kunde vi inte komma ihåg en enda av smakerna. Bara jättekonstigt med andra ord. Tips: gå till en annan restaurang om du vill njuta av god mat! 😉 Ha en fortsatt fin resa, älskar Köpenhamn!

    Reply
 3. Lotta says:

  Hej, mina bästa restaurangtips i Köpenhamn är EraOra och Noma. EraOra är en fantastisk italiensk stjärnrestaurang med otroligt god mat. Noma är väl mer för den modiga! ;o) Levande räkor osv…

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Hej Lotta! tack för din kommentar samt fina tips! EraOra ska jag verkligen skriva upp för framtida besök, later väldigt trevligt! Kram!

   Reply
 4. Nathalié says:

  Hej Malin,
  Här är mina tips;
  Papirön- gammal industrilokal som har omvandlats till ett foodtrucksmekka, maten är lite hit n’ miss men det är något man verkligen inte får missa när man är på besök
  Bistro deluxe( del av madklubben) kan äta en 3 -rätters med vin för runt 1500kr och menyn ändras efter säsong
  Café luna- Lunch/brunch ställe med en känsla av Amerikanskt bistro,
  Toldboben- mysigt stället vid Kastellet

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Hej Nthalié! tack för dina fina tips! Jag besökte Papirön förra gangen jag var i CPH, det var en rolig upplevelse även fast det var sjuka köer överallt! Ska absolut spana in dina tips nästa gang jag är i Copenhagen, de later super trevliga! Kram!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.