Afternoon tea at Ladurée

Afternoon tea in St Germain des Pres!


AFTERNOON TEA AT LADURÉE. It felt so good to be back in my old neighborhood St Germain des Pres for a afternoon tea session at my favourite Ladurée spot right on Rue Jacob, the street where I lived during the spring. I miss my old apartment so much and can’t wait to find a similar one to rent but it is so hard to find a modern and fresh apartment in Paris unfortunately.

But let’s get back to the desserts and macarons! I went all in for macarons and tea even though I was quite tempted to buy a dessert. I mean how could you possibly resist them? Just have a look at them, pure dessert heaven! Do you have a favourite?


AFTERNOON TEA AT LADURÉE. Det kändes helt underbart att komma tillbaka till mitt gamla område St Germain des Pres för en afternoon tea session på min favorit Ladurée på min gamla gata Rue Jacob där jag bodde under våren. Jag saknar verkligen den lägenheten något otroligt och letar efter en ny lägenhet att hyra men det är otroligt svårt att hitta en modern och fräsch lägenhet i Paris. Men jag hoppas på det bästa!

Men låt oss gå tillbaka till att prata om de otroliga efterrätterna samt macaronsen som vi frossade i under våra tea session. Jag stod länge och funderade på vilket bakverk som skulle ge mig den bästa smakupplevelsen men det slutade med att jag istället beställde lite macarons till mitt te som la sig precis lagom i magen. Har ni något favoritbakverk?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.