Outside of Claridge’s

27 April, 2014
claridges

OUTSIDE OF CLARIDGE’S. Jenny and I had reservation for high tea on one of the most legendary spots in London, of course I am talking about the beautiful Claridge’s. So of course I wanted to dress for the occasion! I felt like a chic aristocratic lady with modern influences out doing the city. I was also very strategic with the choice of skirt, I wanted to wear something that would allow be to eat as many scones that I would please and drink as much tea as I would like without any incidents happening. You know the classic situations when your jeans explode due to the high pressure from the stomach and I wouldn’t allow myself to let that happen. I would call myself a #AvatarCupcake in this look as my Valentino heels make me over the top tall and my skirt was pretty much all over the place and my little cape would be like the icing on the cake!

OUTSIDE OF CLARIDGE’S. Jenny och jag hade en reservation för high tea på ett av de mest anrika platserna i London nämligen Claridge’s så givetivs ville jag klä mig därefter. Jag kände mig som en chic aristokratisk dam med moderna influenser som gjorde stan. Jag var även väldigt strategisk med kjolvalet då det är resår i midjan vilket tillåter mig att förtära precis hur mycket scones jag kan tänkas behaga samt dricka kopiösa mängder te utan att byxknappar flyger till höger och vänster på grund utav för högt tryck och belastning från magen! En look helt i min smak med andra ord. Jag kallade mig själv för en #AvatarCupcake i denna look då jag blir sanslöst lång i mina Valentino klackar och min tyllkjol var all over the place och min lilla cape var som the icing on the cake!

CÉLINE Audrey sunglasses

ZETTERBERG Blouse (New!)

CLAIRE ARISTIDES Ring

ZETTERBERG Jacket (New!)

OMEGA Ladymatic

VALENTINO Bag

ZETTERBERG Skirt (New!)

VALENTINO Heels

Comment

Related posts

No Comments

Leave a Reply