In Jardin des Tuileries

5 March, 2014
leparis

Photographer: Mon amour


IN JARDIN DES TUILERIES. Finally I got the chance to really use my new tweed that I got as a present from Morris this Christmas. I think it’s a perfect fit for Paris as it is very classic but then again very modern and chic with the glitter details in the fabric. I love to create contrasts by working with very classic pieces like this tweed but adding modern accessories to it, creating a classic look with a modern twist to it. After yesterdays meetings and restaurants visits Johan and I went to Louvren to look at some stunning art, one of my favourite things to do while I am travelling as I love history and antiques and Paris sure is the perfect city to do that in!


IN JARDIN DES TUILERIES. Äntligen kunde jag inviga min nya tweed från Morris som jag fick i present i julas! Jag tycker den passar alldeles perfekt i Paris och jag älskar kontrasten att bära moderna element till denna annars väldigt klassiska tweed. Jag älskar dock glittret i den, väldigt piffigt! Efter gårdagens möten samt restaurangbesök så gick jag och Johan till Louvren för att njuta av lite konst! En av mina favoritsysslor är att besöka vackra museum när jag är ute och reser, älskar antikviteter och konst och där är ju Paris verkligen ett mecka!


CÉLINE Audrey sunglasses (Can be bought at FORZIERI)

SHOUROUK Necklace

BY MALINA Top

OMEGA Ladymatic

HERMES Bracelet

MIH Jeans

SAVAS MILANO Bag

MIU MIU SneakersComment

Related posts

No Comments

Leave a Reply