Working in the city

WORKING IN THE CITY. I have had a fun day in the city today. I started my day with a photoshoot and interview with Metro, the article will be out in the newspapers next week. I will be announcing a big and fun new project in that article! Then I was interviewed by Göteborgs Posten, the largest newspaper in Göteborg. So I have had a very efficient press day today! Then I was off to a lunch meeting at T/Bar.

I wore my new sunglasses from Céline, loving them so much. I love the different shades of turquoise, it always puts me in a great mood and this amazing tweed from Tory Burch works so well with my new statement necklace from Shourouk. And regarding the heels, do I even need to say anything? Aperlaï truly make the most exquisite shoes.

WORKING IN THE CITY. Idag har jag haft en otroligt effektiv jobbdag. Jag började med att träffa Metro för en fotografering samt intervju. Artikeln kommer ut i nästa vecka, i artikeln kommer ett stort projekt avslöjas som jag är så otroligt exalterad över. Utveckling i helt rätt riktning. Efter den intervjun var klar så blev jag intervjuad av Göteborgs Posten, den artikeln kommer ut imorgon om jag inte har helt fel. Sedan var det dags för ett lunchmöte på T/Bar. Efter det var det att åka hem för att jobba mer på höstens projekt!

Jag älskar att bära olika nyanser av turkost, det är en färg som alltid får mig på glatt humör och det påminner mig om det vackra Medelhavet. Jag hade på mig en tweed från Tory Burch som jag älskar och som passar alldeles perfekt med mitt nya statement halsband från Shourouk. Gällande skorna från Aperlaï, jag känner mig alltid lika mållös när det kommer till dom. De är verkligen som konstverk.

CÉLINE Sunglasses (New!)

TORY BURCH Tweed jacket

SHOUROUK Necklace (New!)

OMEGA Ladymatic watch

CRUCIANI Bracelet (New!)

BY MALINA Shorts

APERLAÏ Heels (New!)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.