Wearing My Jemma on Mauritius

Photographer: Mon amour


WEARING MY JEMMA ON MAURITIUS. I love the color yellow so when I saw this stunning tunic and bikini from My Jemma I fell in love. The perfect resort wear ensemble! The sun is so extremely strong here, it is over 30 degrees everyday so you pretty much either want to jump in to the ocean and never get up or stay in the shadow. As for me it is so important to wear a tunic to cover up my shoulders and back so I don’t get burnt when I walk around on the beautiful beach of Royal Palm. What do you think of this very yellow look?


WEARING MY JEMMA ON MAURITIUS. Jag blev otroligt glad när jag fick syn på denna tunika samt bikini från My Jemma då jag älskar färgen gult. Det är helt enkelt den optimala färgen att bära på stranden mot solkysst hy! Solen är verkligen helt extrem här och det är över 30 grader varje dag så antingen vill man hoppa ned i havet för att svalka sig och i princip aldrig gå upp eller så håller man sig i skuggan. Då jag älskar att gå runt på den vackra stranden här på Royal Palm så är det otroligt viktigt för mig att alltid bära en cover up tunika för att skydda mina axlar samt rygg. Men det slutar i princip alltid med att jag och Johan leker i vattnet, han kastar runt mig som en liten boll vilket jag alltid tycker är underbart kul! Vad tycker ni om denna väldigt soliga look?


ANDY WOLF Sunglasses

MY JEMMA Tunic (New!)

NOCTURNE Necklace (New!)

MY JEMMA Bikini (New!)

OMEGA Ladymatic

CLAIRE ARISTIDES Ring

NOCTURNE Bracelet (New!)


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.