Wearing my Aperlaï heels

The weather in Paris is just amazing right now! 30 degrees and a shining sun, I spent yesterday working in Jardin du Luxembourg in the sun. I finally got some well needed color! I got a friend visiting me over the weekend so we will do a lovely little picnic today in the sun and read magazines and drink lemonade and eat ice cream. Yum yum. Yesterday I wore my new amazing heels from Aperlaï for the first time, I love the way that they harmonize with my sweater from Markus Lupfer with the blue details. Today is more of a ballerina mode kind of day though!

 

Vädret i Paris är helt gudomligt just nu, 30 grader och strålande sol. Jag spenderade gårdagen med att jobba från Jardin du Luxembourg i solen, bättre arbetsplats är ju svår att hitta. Samtidigt som jag effektiviserade jobbet så fick jag även fin färg på köpet, en optimerad eftermiddag i min åsikt! Här om dagen så ivigde jag mina nya pytonklackar från Aperlaï. Älskar hur de blåa färgerna harmoniserade tillsammans med min tröja från Markus Lupfer. Just nu har jag en vän som besöker mig över helgen så vi tänkte utnyttja det underbara vädret med en välbehövlig picnic. Dricka lemonad och äta glass i massor och läsa härliga tidningar. Dagens skoval blir helt klart lite mer nätta ballerinor.

 

TOM FORD Sunglasses

DANNIJO Necklace

MARKUS LUPFER Sweater

ALICE + OLIVIA Tweed skirt

APERLAÏ Python heels (New!)

PRADA Galleria bag

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.