Vlog #1 – Apartment tour

 

APARTMENT TOUR. Tänka sig att dagen skulle komma där jag skulle göra en vlog! Jag har ju gjort lite videos från resor under det senaste året men där har fokus legat mer på att förkapsla själva resan och destinationen än migsjälv.. Jag trivs bra bakom kameran så jag kände mig minst sagt lite modig nu att jag vågade mig tillbaka framför kameran efter nästan 8 års uppehåll. Time flies! Jag har alltid älskat videoformatet så vi får se vad framtiden utvisar. Det enda jag vet är att jag vill jobba mer med videoformatet men jag har inte riktigt kommit underfund med vad jag vill skapa för sorts videos ännu. Därför skulle jag verkligen uppskatta er feedback in the comment section, så jag vet hur jag ska utveckla detta koncept framåt! Hoppas ni kommer gilla videon! Toodles so long!

38 thoughts on “Vlog #1 – Apartment tour

 1. Frida says:

  Åh jag har längtat efter att få se dig igen på Youtube, Malin! (har följt dig sedan start) Jag skulle gärna se mer av dig personligen där du berättar om händelser, erfarenheter, insikter, en vanlig dag, en dålig dag etc.

  Jag skulle gärna höra mer om mobbning och hur du tror att den uttrycker sig idag, om den har förändrats och i så fall varför. Samt hur vi kan påverka. Jag ser dig som så mycket mer än bara en sk “beutyinfluencer”, snarare någon som faktiskt kan väcka viktiga frågor (utan att för den delen bli för privat). Du på Youtube känns självklar! Stor kram!

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Men gud vad gullig du är och stort tack för din fina kommentar och feedback! För mig har det alltid varit viktigt med integritet och jag har haft en tydligen gräns med vad jag vill dela med mig utav, att vara personlig men inte privat så det gäller att hitta en bra balans, speciellt i videoformat då så mycket handlar om att dela med sig. Samtidigt så är jag väldigt öppen i mitt sätt att uttrycka mig så jag tror det kommer gå rätt bra, får testa mig fram och känna efter vad jag känner mig bekväm med! Stor kram till dig!

   Reply
   1. Frida says:

    Förstår helt att du inte vill vara privat på något sätt. Dock kan man ju väcka väcka frågor ändå fast kanske mer ur ett objektivt perspektiv? Eller kanske kontakta en organisation som arbetar med nätmobbning och fråga om du med din kanal kan göra skillnad kanske? Jag tror att du kommer på något riktigt bra iallafall. ❤️

    God Jul för sjutton gubbar!

    Reply
    1. AFashionistasGuide says:

     Håller helt med dig och det är något jag verkligen skulle vilja engagera mig i, en anti-mobbning organisation, det ligger mig mycket varmt om hjärtat då jag varit mobbad/utfryst i perioder sedan jag var 7 år. God Jul till dig också 🙂 Stor kram!

     Reply
 2. Nathalie says:

  Gud vad roligt att du är tillbaka på youtube och håller med Frida här ovan till 100%! 🙂

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Tack fina du! Det är kul att vara tillbaka! Kram!

   Reply
 3. Annie says:

  Jag ser gärna mer videos från era resor, tycker det är superkul att kolla på 🙂 tack för en inspirerande blogg samt roliga videos!

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Tack för din feedback! Absolut, det ska jag hålla i åtanke! Kram!

   Reply
 4. B says:

  Hahaha, du är klockren! Fler vloggar vore guld värt. Ha det bäst!

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Tack fina du, det värmer att höra! 🙂 Kram!

   Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Vi har en kemtvätt från LG i garderoben, ligger på ca 23 000 kr i butik 🙂

   Reply
 5. Mia says:

  Läste precis reportaget om dig och lägenheten i SvD och ville bara säga stort grattis till både reportaget och försäljningen! Sjukt kul ju!

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Tack finaste du! Det var lite utav en rollercoaster men allt gick ju bra tillslut och det blev ett rekordpris för både fastigheten och gatan så det kändes extra kul! Kram och god jul till dig!

   Reply
 6. Bibbi Weinstein says:

  Guuud, så läckert. Alltså sååå beautiful. Och ornamentsen från New York är verkligen så delicious allihop. Va practical att du kunde do the laundry samtidigt också. Två flugor i en smäll. Dry cleanern från LG är en bargain.

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Tack finaste du! Man hittar alltid de roligaste juldekorationerna utomlands, London och New York är mina personliga favoritstäder för julshopping! Och kan varmt rekommendera att köpa en kemtvätt från LG, så smidigt! Kram och god jul!

   Reply
 7. Anonym says:

  Tycker du passar så bra i videoformat, din personlighet lyser verkligen igenom rutan 🙂

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Tack fina du, det värmer att höra! 🙂 Kram och god jul till dig!

   Reply
 8. Olympia says:

  Var är huvudkuddarna köpta? Letar efter några som är snygga på dagen också och inte tappar formen direkt.

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Huvudkuddarna är köpta från Engmo Dun! 🙂

   Reply
 9. Klara says:

  Vad ska ni köpa för ny lägenhet, ska ni bo kvar på Östermalm eller kan ni tänka er Vasastan eller Kungsholmen?

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Vi letar efter ett nytt renoveringsobjekt på Östermalm mellan 50 -60 kvm men utbudet är otroligt dåligt just nu så vi får ha is i magen och invänta januari, då kommer det trilla in nya objekt på Hemnet. Vi bor helst kvar på Östermalm då det är här vi bott sedan 2014 och vi trivs väldigt bra men vi skulle kunna tänka oss Vasastan men isf Vasastanområdet som gränsar upp mot Lärkstaden. Kram!

   Reply
 10. Anna Maj Bellander says:

  Tack för trevlig konversation igår! Tacksam om du skickar länkar angående den snygga tröjan och kavajen som du hade i reportaget i SvD.

  Reply
 11. Hannah says:

  Gud vad kul att se sig på framsidan utav SvD Näringsliv, riktigt bra och intressant artikel!

  Reply
 12. Sarah says:

  Har du sett vad Camilla på Bloggbevakning har skrivit om Svd reportaget om er lägenhet?

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Gick nyligen in och kollade vad hon skrivit och det märks att hon inte har läst reportaget.. först och främst så är lägenheten såld, så det stämmer inte det hon skriver om att vi har en risk att stå med 2 lägenheter samtidigt.

   SvD har valt titeln på artikeln, inte jag, så hon bör ta upp det med dom varför dom har valt att ha det som titel på reportaget men som vanligt så vill hon göra allt hon kan för att trycka ned och vinkla något för att trycka ned bloggaren i fråga som hon skriver om. Det vi pratar om i reportaget är lägenheter som sitter för länge på Hemnet, över 40 – 60 – 100 dygn, det skadar ett objekt något otroligt mycket vilket blir lägenhetens egna död.

   Sen tycker jag även att det är lite lustigt att man märker att Camilla försöker skriva lite “snällare” inlägg såhär runt jul om man jämför med hur hon vanligtvis skriver. Hon om någon använder clickbait titlar och vinklar texter och händelser för att kapitalisera så mycket som möjligt på det då hon vet att ju mer hon kryddar till ett inlägg, desto mer kommentarer får hon vilket genererar mer sidvisningar till henne vilket ger mer klirr i hennes kassa.

   Reply
   1. Veroniika says:

    Så citatet i rubriken är nått dubinte sagt? I så fall borde du kontakta dem omgående och be dem korrigera. Jag hade skämts för ett sådant (felaktigt) citat.

    Reply
    1. AFashionistasGuide says:

     Det framgår i reportaget är det inte är ett citat. Varför ska jag skämmas för något som SvD gjort? Det är något dom får åtgärda.

     Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Det framgår på så sätt ingenstans i reportaget så är det en quote som jag säger utan det är en titel som SvD har skapat för att fånga folks uppmärksamhet.

   Reply
   1. Maria says:

    Ur reportaget:

    – Det absolut värsta man kan göra är att låta lägenheten ligga kvar och bara ticka dagar. Det är att begå självmord med en lägenhet, säger Malin Richardson när jag träffar henne på Broms, en bistro vid Karlaplan med små silverfat placerade under borden, vattenskålar åt östermalmshundarna.

    Om detta är ett felaktigt citat borde det ju verkligen ligga i ditt intresse att få SvD att ändra detta?

    Reply
    1. AFashionistasGuide says:

     Hej Maria!

     Det vi pratar om i reportaget är lägenheter som sitter för länge på Hemnet, över 40 – 60 – 100 dygn, det skadar ett objekt något otroligt mycket vilket blir lägenhetens egna död. Det SvD skriver i titeln ‘Influencern: Självmord ha lägenheten kvar på Hemnet.’, det låter som att jag har sagt att det är självmord att låta lägenheten vara kvar på Hemnet vilket inte stämmer, det är ingenting som jag sagt utan något som dom skrivit ut för att skapa en titel som många fastnar på så de vill läsa mer. Något som många tidningar gör för att skapa så mycket klicks som möjligt.

     Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.