Svenskt Tenn in Paris

Adding some color to my apartment in Paris.

As you all know I am a big fan of patterns and colors and I work the same way when it comes to interior design. I went to Svenskt Tenn yesterday to buy some details for my apartment in Paris. I bought some colorful coasters, tablets and an oven mitt. I can’t wait to fill my apartment with color!

Jag älskar färg och mönster och fungerar precis likadant när det kommer till att handla inredning. Igår gick jag förbi Svenskt Tenn för att köpa några små detaljer till min lägenhet i Paris. Köpte med mig underlägg, bordstabletter samt en grytlapp. Ska bli så roligt att fylla min lägenhet med färg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.