Ralph Lauren Upper Fifth

17 November, 2013

New scented candle from Ralph Lauren!


RALPH LAUREN UPPER FIFTH. I love this new scented candle that I got in my goodiebag from Ralph Lauren called Upper Fifth. Such a perfect detail in your home and I love the smell of it. I have gotten a lot of questions regarding my watch and I thought I should answer your questions. It’s a Omega De Ville Ladymatic in red gold on steel with diamonds. It is such a gorgeous piece of art. What kind of watch do you like?

RALPH LAUREN UPPER FIFTH. Jag älskar detta nya doftljus som jag fick i min goodiebag från Ralph Lauren som heter Upper Fifth. Det blir som en vacker inredningsdetalj i ens hem och det luktar ljuvligt. Jag har fått en hel del frågor från er gällande min klocka så jag tänkte besvara den. Det är en Omega De Ville Ladymatic i roseguld och stål med diamanter. Det är verkligen ett strålande hantverk som kommer bestå i generationer. Vad gillar ni för klockor?

Comment

Related posts

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.