Parisian days

PARISIAN DAYS. I still have a lot of material left from Paris to show you but I thought as I’m currently in New York now we will take a little break from Paris and I will start updating you dirctly from New York! Would you like that? Before I start posting from New York I wanted to show you this look that we shot in beautiful Palais Royal! I love my new skirt from Pierre Balmain, perfect to wear when you want an everyday chic look!

PARISIAN DAYS. Jag har fortfarande trevligt material att visa er från Paris men jag tänkte att i och med att jag befinner mig i New York nu så tar vi en tillfällig pause från Paris och så kommer jag börja lägga upp direkt från New York istället! Blir det bra? Innan vi går över till New York så ville jag visa denna look som vi fotograferade i vackra Palais Royal! Jag älskar min nya kjol från Pierre Balmain, chica vardagskjolar är något jag älskar att bära! Jag vill även tipsa er om min bloppis, med reducerade priser och nya plagg, in och fynda!

MIU MIU Sunglasses

SOPHIE BY SOPHIE Necklace

2ND DAY Metallic top

PIERRE BALMAIN Skirt (New!)

APERLAI Bag

CHANEL Ballerina

 5 thoughts on “Parisian days

 1. Elisabeth says:

  Found your blog through Instagram on NYFW. Just adore it. Your sense of combining colours and patterns is great. And all your photos from your journeys they are adorable.

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   thank you so much! i’m happy you like the blog! xoxo

   Reply
 2. Pamela says:

  Hej Malin

  Mitt namn är Pamela.. Jag fyller trettio i november och har tänkt fira det med mina fyra syskon och mamma i Paris.. Vi åker ner två dagar och jag skulle vilja ha hjälp med tips på en restaurang som du tror skulle passa oss.. Vi är från Libanon, så vi kan libanesiska mat och det vill vi inte äta i Paris.. Vi gillar heller inte sniglar så inget som är väldigt fransk.. Vi vill ha något som är lite franskt men ” ätbart” och modernt ( hoppas du förstår mig rätt) eventuellt en restaurang som man kan hänga på efter maten eller är stor nog att inte tröttna på efter en timme.. Vi har firat alla våra 30 årsdagar med middag i Stockholm.
  Jag behöver akut hjälp då jag gärna vill boka bord i tid.. Vi åker ner 19-20 november.
  Snälla snälla hjälp mig..

  Tusen tack i förhand.

  Mvh
  Pamela

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Hej Pamela! tack för din kommentar! Givetvis ska jag ge lite härliga tips till dig! Jag minns att du skickade ett email här om veckan men det har varit sa mycket pa senaste sa jag har halkat efter i inboxen! Jag skulle rekommendera dessa 2 till er som jag tror skulle vara väldigt passande till ert firande!

   – KONG –
   http://www.kong.fr/

   – L’Oiseau Blanc –

   http://paris.peninsula.com/fr/fine-dining/loiseau-blanc-rooftop-restaurant

   Kong är väldigt populär och en riktig klassiker i Paris men en fantastisk utsikt, jag skulle dock testa L’Oiseau Blanc högst upp pa the peninsula, det är nagot nytt och spännande och minst lika vacker utsikt! En perfekt plats att fira sin 30 ars dag pa!

   Det är bara att höra av dig om du vill ha mer tips!

   Kram!

   Reply
 3. Pamela says:

  Hej Malin,

  Tusen tack för tipsen, många kramar

  Mvh Pamela

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.