New in from Valentino

11 December, 2013

New in from Valentino!


VALENTINO GARAVANI Rockstud leather bag (New!)

NEW BAG FROM VALENTINO. This bag from Valentino that you can buy on Forzieri is new in my closet and I love that is has such an amazing attitude to it, it truly speaks. I have many classic bags in my closet so I was looking for something with an edge but still that chicness that I am always looking for and I think this model is the perfect one to complement my closet.


NEW BAG FROM VALENTINO. Den här väskan från Valentino har precis flyttat in i min garderob och ni hittar den inne på Forzieri. Jag älskar att den verkligen har en cool attityd i sin design, de väskor jag har i min garderob är väldigt klassiska så jag har letat efter något med lite mer edge samtidigt som den behåller sin chichet och jag tycker den här är alldeles perfekt.


Comment

Related posts

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.