Nail polish from Chanel

NAIL POLISH FROM CHANEL. It’s time to welcome a new category to A Fashionista’s Guide, we are talking about the new Beauty category. Here I will share my favourite products in the beauty department, everything from make up, hair products, skincare and other things you can’t be without in this category. I have gotten many favourites through the years as I get to try a lot of products and I want to share it all with you. I will also start doing videos in this category which I am looking forward to so you can see the result on a more close up basis.

I love to always have a chic color on my nails and some of my favourites come from Chanel. I love the shades of their colors and here you have some of my favourite colors. During the fall and winter season I always go for darker colors as I’m a bit pale this time of the years but during the summer season I am all about bright popping colors. I keep all my nail polish in my make up bag from Palmgrens, I love the orange color.

NAIL POLISH FROM CHANEL. Låt oss välkoman en ny kategori på A Fashionista’s Guide, vi pratar om den nya Beauty kategorin. Här kommer jag dela med mig utav mina favoriter i the beauty department, allt från make up till hårprodukter, hudvård och annat som man inte klarar sig utan i denna kategori. Jag har testat en hel del produkter genom åren och har samlat på mig en hel del favoriter som jag vill dela med mig utav med er. Jag kommer även börja med videos i denna kategori så ni kan se resultatet mer close up.

Jag älskar att alltid bära en chic färg på mina naglar och många av mina favoriter kommer från Chanel. Jag älskar nyanserna på deras färger. Under hösten och vintern så dras jag mer mot deras mörka färger då man är lite blek men under vår och sommaren så älskar jag att ha starka färger. Jag förvarar alla mina nagellack i min necessär från Palmgrens, älskar den härligt orangea färgen.

11 thoughts on “Nail polish from Chanel

 1. Lovisa says:

  Wow, vilken fin hemsida Malin! Tror detta kommer bli riktigt riktigt bra och jag ser fram emot att fortsätta följa dig nästa år. Önskar dig all lycka till! Kram

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Nämen tack gulliga du! Din feedback gör mig jätte glad! Det är bara att säga till om det är något inslag du vill ha mer av, kategori etc, jag värderar er läsares feedbacks något enormt! Hoppas vi syns mer här i kommentarsfältet! Kram!

   Reply
 2. Antonia says:

  Jag håller helt med Lovisa, din nya sida är fantastisk! Blir så himla inspirerad! Jag är sugen på att se mer inslag från ditt hem, hoppas att du vill dela med dig lite av det till oss!

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Tack finaste du för din feedback, det värmer i hjärtat! 🙂 Kategorin inredning kommer snart lanseras, håller på att komma i ordning i lägenheten! Kram!

   Reply
   1. Antonia says:

    Åh vad roligt att höra! Ser verkligen fram emot det 😀

    Reply
 3. Sommaje says:

  Vilken hemsida 🙂 helt fantastisk 🙂 lycka till Malin
  Kram

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Tack fina du! Vad roligt att du gillar nya hemsidan! Det är bara att lämna feedback om det är något mer du vill läsa om eller annan synpunkt, det värdesätter jag verkligen! Kram!

   Reply
 4. Naghmeh says:

  Congratulations on your new website it is beautiful! also really love those Chanel polish, such pretty colours 🙂
  xo

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Thank you so much, I’m glad you like it! Chanel truly does some amazing colors! <3 xoxo

   Reply
 5. Mikaela says:

  Hej!

  Jag har ett par Chanel-nagellack och färgerna är väldigt fina men jag måste säga att jag tycker att hållbarheten är sådär… Om man vill ha lyxnagellack så är YSL mycket bättre tycker jag. I budgetkategorin slår inget L’Oréals minilack som sitter i 3-4 dagar utan att flaga. Kan vara värt att testa 🙂

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Tack för din kommentar! Jag älskar också färgerna! Håller med att de flagnar om man inte kör under och överlack, men är man duktig på det så tycker jag det går kanon! Ska kika lite på YSL också! Kram!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.