My #NYFW looks

Photographer: Mon amour


MY #NYFW LOOKS. Here are some of the looks that I wore during #NYFW, fashion week is all about having fun with fashion and trying new styles and pieces! As you all know by now I am all about colors and patterns so when I found the amazing set from Theory I was absolutely sold, I fell in love immediately! But then I also wanted to try something new and that’s when the black and white color blocking look came alive. I really liked how it turned! I love to develop in life, everything from personal development, to the development of my business to the development of my style, it is all so rewarding and fun! Do you have a favourite look?

I am always looking for new ways to find inspiration and to share my looks in fashion communities, it’s something I love doing and it’s a great way to discover new designers and styles. I recently downloaded the app WEAR which is a online community for fashion where you can shop the looks directly in your phone and find lota of style inspiration, it’s amazing how technology evolves! Make sure to download the app and follow my profile on there for more outfit updates, you can find my profile here! xoxo


MY #NYFW LOOKS. Här kommer några av mina looks som jag bar under #NYFW, modeveckan handlar om att ha roligt samt att våga testa nya stilar och plagg som man i vanliga fall kanske inte bär! Jag ville experimentera lite med min stil denna modeveckan och givetvis som följer min stomme med vilket är färg och mönster och när jag hittade den vackra kombinationen från Theory så vart jag kär inom loppet av några sekunder. För mig var det något nytt att bära en pyjamas liknande kombination men det känns uppfriskande och våga tänja på ens stil och väga testa något nytt. Som med allt annat i livet så älskar jag utveckling, allt från personlig utveckling till företagsutveckling så att utveckla min stil är något jag konstant jobbar med. För att testa något nytt så bar jag svart och vitt och jobbade med color blocking gällande mönster och jag gillar verkligen resultatet på looken! Något jag kommer testa mig fram kring mer i framtiden! Har ni någon favoritlook?

Jag älskar att upptäcka olika fashion communities där jag kan dela med mig av mina looks samt hitta inspiration från andra människor med samma intresse. Jag har fått möjligheten att jobba tillsammans med the fashion community appen WEAR som är enormt populär i Japan. Jag kommer vara ett ansikte utåt för deras nya app där man även kommer hitta mina looks. Ni hittar min profil här! xoxo

5 thoughts on “My #NYFW looks

 1. Alice says:

  Du som flyger väldigt ofta, har du någonsin känt dig flygrädd? Om inte hur kommer det sig? Har du några bra tips och råd till oss som inte är fullt så bekväma med att flyga?

  Reply
  1. AFASHIONISTASGUIDE says:

   Hej Alice! Tack för din kommentar! Jag har aldrig varit flygrädd, jag är snarare motsatsen, jag älskar känslan att flyga men jag tror det beror på att vi har rest väldigt mycket sen jag var väldigt liten så jag har sedan tidig ålder vant mig vid den miljön. Jag skulle rekommendera dig att göra något kul och mysigt av att flyga, du förbereder med din favoritserie på datorn, du har fixat en härlig spellista på din Spotify, du har med böcker och tidningar du tycker är roliga samt godis du tycker om. Genom att du har med dig alla dessa positiva saker med dig in på planet så skapar det en positiv påverkan på dig och försök distrahera dig med dessa olika saker under hela flygningen, tänk inte på att du flyger utan tänk bara på allt det roliga du har med dig! Sedan tror jag övning ger färdighet, ju mer du flyger och ju mer du kommer öva på detta positiva tänkande desto bättre kommer det bli! Kram!

   Reply
 2. Ylva says:

  Den svart-vita outfiten framför den färgglada väggen är superb! Utan tvekan bäst av dem alla, enligt mig! Det är snygga prints, hela looken passar och smickrar din kroppstyp och Dessutom ser du riktigt elegant ut i skorna (även om man kan ana att du håller på att förfrysa tårna…) Personligen kan jag tycka att det är svårt att skapa looks som ser vuxna och kvinnliga ut men ändå behålla viss modernitet, och inte se äldre ut än vad jag är (läs: jag vill inte se tantig ut:). Här har du lyckats ge mig inspiration. Tack!

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Hej Ylva! Tack för din fina kommentar samt beröm! Roligt att du hittade lite inspiration, det gör mig riktigt glad att höra och hoppas jag kan bidra med mer inspiration i framtida inlägg! Kram!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.