My move to Paris

I have gotten many questions regarding my move to Paris. I thought I would answer some of your questions here and now. I decided this just a couple of weeks ago, that I wanted to move back to the city I spent more than two years of my life in already. I will live in the 7th arrondissement also called Les Invalides. It is like the upper east side in New York but in Paris. I will feel super safe living there. The monthly cost I will have to stay in the apartment will be between 1,000 – 1,500 euro. But you can’t avoid the high rents in Paris. I will live in Paris for 3-4 months, working on my blog, my company and a project that I will be able to talk more about in 2013. I will move in the beginning of March, can’t wait!

Jag har fått många frågor från er gällande min flytt till Paris. Tänkte besvara några utav era frågor här och nu. Jag kom på denna idé för lite över en månad sedan nu. Jag har länge längtat tillbaka till staden där jag redan spenderat mer än två år utav mitt liv. Jag frodas i den vackra miljön som Paris som städ erbjuder. Jag kommer bo i det 7de arrondissement som även kallas för Les Invalides. Det är som the upper east side i New York fast i Paris. Ett väldigt lugnt och tryggt område. Jag kommer jobba vidare med bloggen, mitt företag samt ett projekt som jag kommer kunna berätta mer om 2013 för er. Kommer stanna mellan 3-4 månader men kommer resa mycket fram och tillbaka till Stockholm genom jobbet. Hyran i Paris har jag fått många frågor om och i Les Invalides så ligger en lägenhet på 25 kvm på mellan 1,000 – 1,500 euro per månad. Men det är Paris så det är inte mycket man kan göra åt saken. Ska bli helt fantastiskt att komma iväg, flyttar till i början utav Mars!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.