Memories from Mauritius

Photographer: Mon amour

MEMORIES FROM MAURITIUS. I went through my pictures from Mauritius and I realized that I still haven’t shown you these pictures from the stunning beach of Royal Palm. I wore my swimsuit from Hanne Bloch for the first time and I felt like wearing a beach look all in different shades of coral, such an amazing color in my opinion. I miss this place so much already, hopefully we will be back next year!


MEMORIES FROM MAURITIUS. Jag bläddrade igenom alla bilder från Mauritius och insåg att jag ännu inte hunnit visa er dessa bilder från den vackra stranden på Royal Palm. Jag hade på mig min nya baddräkt från Hanne Bloch för första gången och kände för att bära en helt look i olika vackra nyanser av korall och hallonrosa. Det är helt otroligt hur mycket jag saknar denna vackra ö, förhoppningsvis är vi tillbaka nästa år!


HANNE BLOCH Swimsuit (New!)

DIOR Sunglasses (New!)

OMEGA Ladymatic

NOCTURNE Necklace

CLAIRE ARISTIDES Ring
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.