Staying at MAIA Resort & Spa, Seychelles

Photographer: Mon Amour

 

STAYING AT MAIA RESORT & SPA, SEYCHELLES. För min 30 års dag så åkte vi till Seychellerna för att fira, en utav mina favoritplatser på denna jord. Den grönskande djungeln, de vackra bergen samt klipporna formade utav havet, de otroliga bukterna med breda vita stränder som känns som cashmere mellan tårna och det kristallblå vattnet, det är helt sanslöst vad vackert det är på denna ö. De första dagarna på vår resa så bodde vi på MAIA Resort & Spa som ligger på Mahés västkust. Till detta resort åker du om du vill ha total privacy under din semester, de har 30 villor belägna i berget runt bukten, alla med en strålande utsikt över den Indiska Oceanen samt bukten, jag älskade känslan utav att befinna sig mitt uppe i berget och när man tittade sig omkring på sin terrass så ser man inte skymten av grannvillorna, arkitekturen är så perfekt utförd så man känner sig helt ensam.

Till sin villa så har man även  en butler som tar hand om en under ens vistelse. Johan hade berättat för resortet innan vi anlände att jag fyllde 30 så de hade ordnat så fint med ballonger och dekorationer i vårt sovrum, så himla fint gjort av dom. Vår butler överraskade oss även med att ha gjort iordning ett otroligt vackert bad första kvällen efter att vi kommit tillbaka från att ha varit och badat nere på stranden. Han hade ordnat det alldeles perfekt inför the golden hour samt solnedgången men blommor, champagne och snittar. Servicen är så personlig och varm på detta resort, man märker verkligen att dom tar sig tiden.

Vi körde private dining i villan 2 utav kvällarna, då kom en kock upp till villan och lagade mat till oss utefter våra preferenser, det är lite risky business att vänja sig allt för mycket med in villa dining, man blir väldigt bekväm av sig som gäst och vi lämnade i princip aldrig vår villa förutom en kväll när vi åt på resortets restaurang, besökte spat eller stranden. MAIA är verkligen ett perfekt honeymoon resort när man som par vill lägga 100% fokus på varandra och helst inte träffa eller se någon annan under ens vistelse. Förutom fåglar dvs då Seychellerna har ett helt sanslöst rikt fågelliv, det var helt otroligt många vackra fåglar som flög förbi och landade på vår terrass varje dag, för att ta sig ett litet svalkande dopp i poolen eller bara för att kvittra en liten sång. Det var även helt magiskt hur fåglarna sjöng under the golden hour när solen gick ned, la upp en video från när vi ligger i badet och man får fåglarna intensiva sång sinsemellan på min ig-story. Kan vara värd att kika på då det var en helt magisk stund!

 

TOD’S Sunglasses (New!)

MELISSA ODABASH Tunic (New!)

HUNKEMÖLLER Striped bikini (New!)

BY MALINA Sandals

 
10 thoughts on “Staying at MAIA Resort & Spa, Seychelles

 1. Linn says:

  Ser helt underbart ut! Hur är vädret på Seychellerna i Maj?

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Seychellerna är verkligen en fantastisk plats! Då Seychellerna ligger söder om ekvatorn så är det tropiskt väder all year around. I maj så är det mellan 28-32 grader (Men det är det året om då det är ett tropiskt land) och det är minimalt med regn i maj. Men då det är tropikerna så kommer det tropiska skurar ca 2 gånger per dag som pågår i mellan 10-15 min och sedan så kommer solen tillbaka igen. Kram!

   Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Alla gillar olika. Själv så älskar jag Seychellerna, att bara njuta av de vackra stränderna, ta spa-behandlingar, den otroliga maten, bada i havet, känna den gassande solen mot huden medan man dricker en pina colada. En destination som får mig 100% zen.

   Reply
 2. Anonym says:

  Har alltid drömt om att åka till Seychellerna, den perfekta honeymoon destinationen, vad kostade det per natt på MAIA?

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Seychellerna är verkligen en perfekt destination för en honeymoon! Maia Resort ligger på ca 23 000 kr per natt. Kram!

   Reply
 3. Elin says:

  Ser heeelt underbart ut !! Dit måste jag och min man åka . Tack för tipset 🙂

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Hej Anna! Det jag älskar med Seychellerna är den otroliga naturen, det är en otrolig grönska samt att det är fokus på hillside villa resorts medan på Maldiverna så är det fokus på water villas. På Maldiverna är du även mer isolerad då resorten befinner sig på atoller så du håller dig på resortets atoll medan på Seychellerna så har du huvudön Mahé som du kan utforska, Praslin, La Digue samt massa andra mindre öar (Som exempelvis Desroches som vi bodde på). På Seychellerna kan du utforska mer, på Maldiverna är du mer “låst” till din atoll. Kram!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.