Knightsbridge in London

KNIGHTSBRIDGE IN LONDON. The weather is lovely in London so I sure am enjoying leather jackets with dresses and sometimes even bare legs! Jenny and I shot these photos in Knightsbridge right behind Harrods. This is an area that I love to stroll around in and just enjoy all the stunning real estate and cute cafés and boutiques. The trees are in full bloom and I just love to see how well all the British people take care of their gardens. Everything is just perfect! The dress that I am wearing comes from By Malina and will come out in stores this fall! I love the pattern of the dress, it’s so chic!

KNIGHTSBRIDGE IN LONDON. Vädret har hittills varit underbart i London så jag passar på och njuter av att ha på mig klänningar, skinnjackor och ibland så slår jag till med bara ben! I dessa bilder så bär jag en ny klänning från By Malina som jag har fått välja ut från deras höstkollektion, jag älskar mönstret på den! Ni får hålla utkik så fort den anländer i butik i Augusti. Vi fotograferade dessa bilder när vi strosade runt i underbara Knightsbridge en solig dag precis bakom Harrods. Jag älskar att upptäcka nya små butiker och caféer som jag aldrig sett tidigare och det är något alldeles speciellt med denna stad. Det tar aldrig slut på nya vackra gator med otroliga blommor och trädgårdar! Ibland så känner jag att jag skulle passa alldeles utmärkt i London. Jag dricker ju redan kopiösa mängder te varje dag och i en stad som denna skulle jag ha tillgång till ett mycket bredare teutbud och jag skulle inte bli ifrågasatt överhuvudtaget! Vilken underbar tanke!

CÉLINE Audrey sunglasses

BY MALINA Leather jacket

OMEGA Ladymatic

HERMES Bracelet

CLAIRE ARISTIDES Ring

BY MALINA Dress (New!)

VALENTINO Bag

LAURENCE DACADE Ankel boots

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.