In Copenhagen with Sand

Yesterday Sand flew me down to Copenhagen to have a look at their fall collection and pick my favourites. I had such a great time with the staff of Sand, they took such good care of me and talked about the collection. We drank champagne and ate some delicious h’ors d’oeuvres during the afternoon. I love all the biker jackets that they have created for fall. Especially the peach one. Loved it. They also showed me the coziest over sized sweaters that they combined with skinny jeans. They mixed a lot of tweed and leather which I loved and I also fell in love with one pair of leather shorts. The perfect model. Thank you once again Sand for a wonderful day in Copenhagen!

Igår flög Sand ned mig till Köpenhamn över dagen för att jag skulle kika på deras kollektion som kommer ut till hösten och välja ut mina favoriter. Jag hade en underbar dag och personalen på Sand tog hand om mig och fick mig att känna mig som hemma. Vi drack champagne och åt underbara h’ors d’oeuvres under förmiddagen medan de visade mig kollektionen och pratade om historian bakom. Jag föll för alla de underbara biker jackorna de skapat för hösten. Speciellt den i peach. De visade upp underbart många mysiga over sized tröjor som de kombinerat med en smalare siluett för benen för att skapa en kontrast. Jag älskar även hur de blandade mycket läder med tweed, det älskar jag. Sedan hittade jag även de perfekta lädershortsen. Hade verkligen en fantastisk dag i Köpenhamn, åter igen, stort tack till Sand för denna upplevelse!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.