Breakfast at Grand Hotel

A glas of 100% freshly pressed orange juice, divine!


A GREAT START OF THE DAY. Always begins with a steady and healthy breakfast and when you are staying at a hotel it can only get better. I always analyse the hotel I am staying at by their breakfast, it says a lot about the creative mind in the kitchen and the hotel. I loved that Grand Hotel both have a fantastic breakfast buffé with everything you could imagine with the finest quality as well as an à la carte menu.

I usually don’t eat scrambled eggs and bacon when I am at home but I always do while living at hotels around the world because this dish says so much about the quality of the hotel. If they can make a divine scrambled eggs and bacon I am sold because then I know that the rest will be divine as well and it sure was!

A GREAT START OF THE DAY. Börjar alltid med en gedigen och hälsosam frukost och när man bor på hotell så blir det ännu bättre! Jag analyserar alltid hotellet jag bor på mycket genom deras frukost, jag tycker det säger otroligt mycket om hur kreativa de är i köket samt hotellet. Jag älskar att Grand Hotel både erbjuder en gudomlig frukostbuffé med allt du kan tänka dig av bästa kvalité samt en à la carte menu, det är min favoritkombination.

Jag brukar vanligtvis inte äta scrambled eggs med bacon till frukost när jag är hemma men det gör jag alltid när jag är ute och reser i världen. Det säger så otroligt mycket om hotellet hur kvalitén på denna rätt är, det krävs fantastisk teknik för att få till det sådär alldeles perfekt. Kvalitén på juicen är även den något jag granskar på de hotell jag bor på, det är viktigt att kvalitén är genomgående i alla sektioner. Jag är mer än nöjd med frukostupplevelsen här, den är verkligen genomtänkt!
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.