Birthday brunch at Hotel Kung Carl

 

BIRTHDAY BRUNCH AT HOTEL KUNG CARL. What an amazing birthday weekend it has been! My birthday was this Saturday and I celebrated with some of my closest friends on the beautiful rooftop of Hotel Kung Carl, a truly hidden gem in Stockholm. We listened to music, ate their lovely brunch, drank some bubbly and rosé, ate a delicious birthday cake, the sun was shining, the sky was blue. I couldn’t have asked for a better birthday celebration! After the birthday brunch was done I took a cab to Bromma to eat my birthday dinner with my family, there is no better feeling than to surround yourself with your closest friends and family on your birthday, it truly is what matters the most in life, the relationships you have.

 

BIRTHDAY BRUNCH AT HOTEL KUNG CARL. Vilken fantastisk helg det har varit! Jag fyllde år i Lördags och jag började dagen med en birthday brunch på Hotel Kung Carls ljuvliga takterrass, a hidden gem i Stockholm.Det var flera år sedan det var såhär fint väder på min födelsedag så när jag såg prognosen i förra veckan så insåg jag att detta är ett tillfälle jag måste ta tillvara på och bjuda in några av mina närmsta vänner för en härlig brunch i solen! Vi hade en helt fantastisk eftermiddag uppe på takterrassen, lyssnade på härlig musik, drack bubbel och rosé, åt en underbar brunch samt givetvis en frodig birthday cake! Om det något jag älskar så är det tårta och hallonmarängtårtan från Gateau är en personlig favorit, den italienska marängen är pure perfection!

Blommorna beställde jag från Elite Flowers och jag är otroligt nöjd med deras resultat, jag skickade lite requests samt inspirationsbilder på hur jag ville att arrangemangen skulle se ut och de återskapade verkligen min vision på pricken! Jag älskar verkligen att ställa till med kalas på min birthday, att omge sig med sina nära och kära samt familj betyder allt! Efter brunchen så tog jag en taxi ut till Bromma där det var födelsedagsmiddag med familjen, kunde inte bett om ett bättre födelsedagsfirande! Här kommer lite bilder från vår eftermiddag uppe på takterrassen, 24 grader och strålande sol, när hände det senast på min födelsedag? Never!

 

26 thoughts on “Birthday brunch at Hotel Kung Carl

 1. Sara says:

  Grattis på din dag!!Ni ser ut att ha haft det helt fantastiskt 🙂

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Tack fina du! Vi hade en underbar dag! Kram!

   Reply
 2. Erika says:

  What a beautiful set up, I hope you had a great birthday!

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Thank you! I had an absolutely amazing birthday! xo

   Reply
 3. Nadja says:

  Vilken härlig tårta och stort grattis på din födelsedag! 🙂

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Tack så mycket! Tårtan är en utav mina absoluta favoriter, italiensk maräng i kombination med hallonmousse, det kan inte bli så mycket bättre! Kram!

   Reply
 4. Natta says:

  GRATTIS!! Helt underbara bilder, ser ut som du fick en riktig toppendag!

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Tack så mycket! Det blev verkligen en riktig toppendag! Kram!

   Reply
 5. Tine says:

  Grattis!! Du ser ut att ha haft en fantastisk födelsedag!

  Reply
 6. sara says:

  Grattis!!

  Kan du inte visa och berätta hur du fixar ditt hår? Det ser ju alltid perfekt ut.

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Tack så mycket! Absolut, det ska jag lägga på minnet för framtida inlägg! 🙂 Kram!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.