Spring feelings with Interflora

 

SPRING FEELINGS WITH INTERFLORA. I samarbete med Interflora så har jag beställt hem några av  vårens vackraste blommor till vår lägenhet och tillsammans med mitt favoritte och en härlig tarte aux citron meringuée så känns det som att äntligen är våren här! Solen sken in i lägenheten och himlen var alldeles klarblå, nu är det bara dags för träden att blomma så känns det som att vi är på god väg mot varmare tider!

För mig är blommor en sådan otrolig viktig ingrediens till att få ett ombonat, levande och trevlig hem! Och det har blivit lite utav en tradition sedan jag och Johan flyttade ihop för 3 år sedan att varje vecka köpa hem en bukett till lägenheten med vackra färgsprakande blommor, det ger så mycket glädje till lägenheten! I och med mitt nya samarbete med Interflora så kommer detta ske så otroligt smidigt då vi kommer beställa hem de buketter som vi gillar från deras hemsida och så kommer de levereras till oss när vi känner det är dags att byta ut buketten! Otroligt smidigt!

Jag har tidigare gått till blomsterbutiker nära oss här på Östermalm och att handla buketter eller snittblommor kostar därefter, det brukar landa på mellan 450 – 500 kr per bukett och det blir en väldigt dyr vana om man adderar det på månadsbasis. Interflora levererar verkligen otroligt vackra samt prisvärda buketter! Känslan att överraska någon man tycker om med en bukett blommor är ju helt underbar, gärna på en dag när de absolut inte förväntar sig det! Jag blir alltid lika glad om jag blir överraskad med blommor och där är Johan duktig, han kan komma hem med en bukett titt som tätt eller buda över en när jag minst anar det och det sätter verkligen ett leende på läpparna! Se till att överraska någon du tycker om denna vår med ett blombud, det är inget man ångrar!

 

Note: Detta är ett samarbete med Interflora.

 

BUKETT Rosa liljor 

BUKETT Medium snittblommor

 
19 thoughts on “Spring feelings with Interflora

 1. Anna says:

  Vilken otroligt vacker bukett! Beställde precis en bukett till min mans jobb! Precis som du säger så livar alltid blommor upp i vardagen! 🙂

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Nämen vad roligt! Han kommer definitivt bli superglad över blommorna! Vem skiner inte upp av en bukett blommor? Kram!

   Reply
 2. Jessika says:

  Vackraste buketten jag sett på länge och tårtan ser helt magnifikt gud ut! Tack för en underbar blogg, alltid lika härligt att klicka sig in här för inspiration!

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Tack för din fina kommentar! Håller med dig till fullo, de hade verkligen plockat ihop en fantastiskt färgsprakande bukett! Blir glad bara av att kolla på den! Kram!

   Reply
 3. Nina says:

  Vilka otroliga bilder! Du är verkligen fantastiskt duktig på att fotografera!

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Tack finaste du! Jag älskar att fotografera, det har verkligen blivit en passion hos mig som vuxit fram under de senaste 6 åren! Kram!

   Reply
 4. Lollo says:

  Håller med kommentarerna här ovan, vilka bilder! Härligt våriga och tårtan ser underbar ut! Tack för en proffsig och snygg blogg! Har hängt med i snart 8 års tid nu! 🙂

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Tack fina du! Det värmer att höra och kul att du hängt med så länge på bloggen! Stor kram till dig!

   Reply
 5. S. says:

  Har precis klickat hem lite blommor, kände att det kändes lite tomt i lägenheten!

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Då kommer lite blommor definitivt liva upp! Kram!

   Reply
 6. Sara says:

  Men WOW! Vilka bilder! Du är verkligen en grym fotograf! Har du funderat på att jobba mer som fotograf utöver ditt konsultande?

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Tack fina du, kul att du gillar bilderna! I mitt konsultande så skapar jag även content till de olika företag jag hjälper så jag fotar en hel del i dagsläget men absolut, vem vet, kanske i framtiden att jag gör mer fotouppdrag men i nuläget så trivs jag med mina arbetsuppgifter! Kram!

   Reply
 7. Karoline says:

  Vilket härligt och inspirerande samarbete ni fått till! Blev riktigt inspirerad av bilderna!

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Tack så mycket! Det glädjer mig att höra! 🙂

   Reply
 8. Nathalie says:

  Vilket lyckat samarbete! Tycker många bloggare säljer ut sina varumärken till vilka företag som helst, bara de betalar bra! Men man märker att du är noga med att välja ut vilka företag du jobbar med, dina samarbeten känns alltid väldigt naturliga, tummen upp!

  Reply
  1. AFashionistasGuide says:

   Hej Nathalie! Tack så mycket! Det gör mig super glad att höra! För mig är det otroligt viktigt att de samarbeten jag gör är med varumärken som jag gillar och står bakom till 100% samt att det är produkter eller tjänster som jag tror ni läsare kan tycka är utav intresse! Jag tackar hellre nej till samarbeten om det är en produkt eller företag som passar si sådär, det hade fungerat, men nej, det hade inte känts helt 100%, för mig känns det bättre att utveckla långsiktiga samarbeten med företag jag älskar än att tjäna mycket pengar på samarbeten som jag inte känner riktigt 100% för. Kram!

   Reply
  1. A Fashionista's Guide says:

   Hej Johanne! Nej, jag har drivit bloggen i 10+ år och har byggt upp läsare från flera generationer som är engagerade både på bloggen, instagram och snapchat.

   Reply
 9. Hannah says:

  Testade att beställa hem blommor via Interfloras hemsida. Ville bara säga att de är verkligen superfina och har en bra kvalitet.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.