Spring feelings with Interflora

23 April, 2017

 

SPRING FEELINGS WITH INTERFLORA. I samarbete med Interflora så har jag beställt hem några av  vårens vackraste blommor till vår lägenhet och tillsammans med mitt favoritte och en härlig tarte aux citron meringuée så känns det som att äntligen är våren här! Solen sken in i lägenheten och himlen var alldeles klarblå, nu är det bara dags för träden att blomma så känns det som att vi är på god väg mot varmare tider!

För mig är blommor en sådan otrolig viktig ingrediens till att få ett ombonat, levande och trevlig hem! Och det har blivit lite utav en tradition sedan jag och Johan flyttade ihop för 3 år sedan att varje vecka köpa hem en bukett till lägenheten med vackra färgsprakande blommor, det ger så mycket glädje till lägenheten! I och med mitt nya samarbete med Interflora så kommer detta ske så otroligt smidigt då vi kommer beställa hem de buketter som vi gillar från deras hemsida och så kommer de levereras till oss när vi känner det är dags att byta ut buketten! Otroligt smidigt!

Jag har tidigare gått till blomsterbutiker nära oss här på Östermalm och att handla buketter eller snittblommor kostar därefter, det brukar landa på mellan 450 – 500 kr per bukett och det blir en väldigt dyr vana om man adderar det på månadsbasis. Interflora levererar verkligen otroligt vackra samt prisvärda buketter! Känslan att överraska någon man tycker om med en bukett blommor är ju helt underbar, gärna på en dag när de absolut inte förväntar sig det! Jag blir alltid lika glad om jag blir överraskad med blommor och där är Johan duktig, han kan komma hem med en bukett titt som tätt eller buda över en när jag minst anar det och det sätter verkligen ett leende på läpparna! Se till att överraska någon du tycker om denna vår med ett blombud, det är inget man ångrar!

 

Note: Detta är ett samarbete med Interflora.

 

BUKETT Rosa liljor 

BUKETT Medium snittblommor

 
19 comments

Related posts

19 Comments

 • Reply Anna 23 April, 2017 at 23:32

  Vilken otroligt vacker bukett! Beställde precis en bukett till min mans jobb! Precis som du säger så livar alltid blommor upp i vardagen! 🙂

  • Reply AFashionistasGuide 24 April, 2017 at 01:00

   Nämen vad roligt! Han kommer definitivt bli superglad över blommorna! Vem skiner inte upp av en bukett blommor? Kram!

 • Reply Jessika 24 April, 2017 at 10:22

  Vackraste buketten jag sett på länge och tårtan ser helt magnifikt gud ut! Tack för en underbar blogg, alltid lika härligt att klicka sig in här för inspiration!

  • Reply AFashionistasGuide 24 April, 2017 at 12:13

   Tack för din fina kommentar! Håller med dig till fullo, de hade verkligen plockat ihop en fantastiskt färgsprakande bukett! Blir glad bara av att kolla på den! Kram!

 • Reply Nina 24 April, 2017 at 12:16

  Vilka otroliga bilder! Du är verkligen fantastiskt duktig på att fotografera!

  • Reply AFashionistasGuide 24 April, 2017 at 13:40

   Tack finaste du! Jag älskar att fotografera, det har verkligen blivit en passion hos mig som vuxit fram under de senaste 6 åren! Kram!

 • Reply Lollo 24 April, 2017 at 14:34

  Håller med kommentarerna här ovan, vilka bilder! Härligt våriga och tårtan ser underbar ut! Tack för en proffsig och snygg blogg! Har hängt med i snart 8 års tid nu! 🙂

  • Reply AFashionistasGuide 24 April, 2017 at 15:57

   Tack fina du! Det värmer att höra och kul att du hängt med så länge på bloggen! Stor kram till dig!

 • Reply S. 24 April, 2017 at 15:02

  Har precis klickat hem lite blommor, kände att det kändes lite tomt i lägenheten!

  • Reply AFashionistasGuide 24 April, 2017 at 16:00

   Då kommer lite blommor definitivt liva upp! Kram!

 • Reply Sara 24 April, 2017 at 16:11

  Men WOW! Vilka bilder! Du är verkligen en grym fotograf! Har du funderat på att jobba mer som fotograf utöver ditt konsultande?

  • Reply AFashionistasGuide 24 April, 2017 at 16:48

   Tack fina du, kul att du gillar bilderna! I mitt konsultande så skapar jag även content till de olika företag jag hjälper så jag fotar en hel del i dagsläget men absolut, vem vet, kanske i framtiden att jag gör mer fotouppdrag men i nuläget så trivs jag med mina arbetsuppgifter! Kram!

 • Reply Karoline 24 April, 2017 at 17:07

  Vilket härligt och inspirerande samarbete ni fått till! Blev riktigt inspirerad av bilderna!

  • Reply AFashionistasGuide 24 April, 2017 at 17:32

   Tack så mycket! Det glädjer mig att höra! 🙂

 • Reply Nathalie 24 April, 2017 at 22:12

  Vilket lyckat samarbete! Tycker många bloggare säljer ut sina varumärken till vilka företag som helst, bara de betalar bra! Men man märker att du är noga med att välja ut vilka företag du jobbar med, dina samarbeten känns alltid väldigt naturliga, tummen upp!

  • Reply AFashionistasGuide 24 April, 2017 at 23:29

   Hej Nathalie! Tack så mycket! Det gör mig super glad att höra! För mig är det otroligt viktigt att de samarbeten jag gör är med varumärken som jag gillar och står bakom till 100% samt att det är produkter eller tjänster som jag tror ni läsare kan tycka är utav intresse! Jag tackar hellre nej till samarbeten om det är en produkt eller företag som passar si sådär, det hade fungerat, men nej, det hade inte känts helt 100%, för mig känns det bättre att utveckla långsiktiga samarbeten med företag jag älskar än att tjäna mycket pengar på samarbeten som jag inte känner riktigt 100% för. Kram!

 • Reply Johanne 28 April, 2017 at 06:33

  Skriver du dina kommentarer själv i bloggen?

  • Reply A Fashionista's Guide 30 April, 2017 at 23:19

   Hej Johanne! Nej, jag har drivit bloggen i 10+ år och har byggt upp läsare från flera generationer som är engagerade både på bloggen, instagram och snapchat.

 • Reply Hannah 29 June, 2017 at 20:21

  Testade att beställa hem blommor via Interfloras hemsida. Ville bara säga att de är verkligen superfina och har en bra kvalitet.

 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.